«Σε αγάπησα. Πάντα θα σε αγαπώ. Θα τα πούμε στην άλλη ζωή»

«Σε αγάπησα. Πάντα θα σε αγαπώ. Θα τα πούμε στην άλλη ζωή»

Τα τελευταία μηνύματα που φέρεται να έστειλε η 44χρονη, δύο ημέρες πριν βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της

Τα μηνύματα που αντάλλαζε η 44χρονη Ε. Λαγούδη με τα συγγενικά της πρόσωπα και τον φίλο της λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dete.gr, η 44χρονη φέρεται να έστειλε μήνυμα μέσω Viber στη σύζυγό του την Πέμπτη στις 4 Ιανουαρίου - όταν βρισκόταν στην Αθήνα παρέα με το σύντροφό της γιατρό - και της ζητούσε να του δώσει διαζύγιο ώστε να προχωρήσει η σχέση τους και τον παντρευτεί.

«Αγαπώ τον Ν. έχουμε σχέση 4 χρόνια και θέλω να τον παντρευτώ, θα ήταν καλό και για εσένα να αποδεχθείς αυτή τη σχέση όσο σκληρό κι αν σου φαίνεται . Το καλύτερο θα ήταν να πάρεις διαζύγιο από τον Ν. Άλλωστε αυτή η σχέση δεν είναι κρυφή αφού όλοι στο Αγρίνιο το γνωρίζουν» φέρεται να έγραψε η Ειρήνη στο μήνυμα, το οποίο έστειλε δύο φορές.

Στη συνέχεια ο φίλος της επέστρεψε στο σπίτι του και στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 44χρονης, σύμφωνα με το τοπικό site, δείχνουν πως την επόμενη ημέρα τηλεφώνησε στο κινητό του γιατρού 9 φορές χωρίς όμως να καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.

«Σε αγάπησα. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Το κινητό μου θα το πετάξω για να μην το βρει κανείς. Πάντα θα σε αγαπώ. Θα τα πούμε στην άλλη ζωή», φέρεται πως ήταν το τελευταίο μήνυμα το οποίο έστειλε η 44χρονη στον γιατρό.

Την ίδια ημέρα η Ειρήνη φέρεται να έστειλε email στον αδερφό της στο οποίο και έγραφε: «Αδερφέ καταρρέω. Είμαι χάλια δεν απαντά στις κλήσεις μου και δεν ξέρω τι να κάνω».

Την ημέρα της τραγωδίας, η Ειρήνη επικοινώνησε με τον φίλο της και τον απείλησε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της αν δεν τη συναντήσει. Οι δυο τους έδωσαν ραντεβού στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη και εκεί, εκτός από τον γιατρό, μετέβη στο σημείο και ο αδερφός της. Στη συνέχεια ακολούθησε άγριος καβγάς επειδή ο σύντροφος της 44χρονης δήλωσε πως θέλει η σχέση τους να τερματιστεί.