Του έκλεψαν την τηλεόραση και επικήρυξε τους διαρρήκτες με 5.000€!

Του έκλεψαν την τηλεόραση και επικήρυξε τους διαρρήκτες με 5.000€!

«Ήταν μελετημένη η κίνησή τους και αυτός ή αυτοί που το έκαναν είναι από την περιοχή»

Τον έκλεψαν και εκείνος τους επικηρύσσει! Πρόκειται για έναν 54χρονο από τη Ναύπακτο, από το Πετροχώρι Θέρμου, ο οποίος δίνει 5.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό για την υπόθεσή του, όπως γράφει το sinidisi.gr.

Σύμφωνα με τον άντρα, ο διαρρήκτης ή οι διαρρήκτες είναι άτομα της περιοχής καθώς η κίνησή τους φάνηκε να είναι πλήρως μελετημένη και σχεδιασμένη. «Ήξεραν τι ήθελαν να κάνουν. Προφανώς γνώριζαν πότε στο σπίτι δεν είναι κάποιος. Άνοιξαν και κάποια συρτάρια αλλά το σπίτι δεν το βρήκα άνω κάτω. Ήταν μελετημένη η κίνησή τους και αυτός ή αυτοί που το έκαναν είναι από την περιοχή. Περιοχή η οποία ιδιαίτερα το χειμώνα είναι αραιοκατοικημένη» σημείωσε μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και επισήμανε και την ελλιπή αστυνόμευση της περιοχής.

Η ανακοίνωση:

«Αμοιβή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, σε πληροφορία ικανή και δυνατή να ξεσκεπάσει τους επίδοξους διαρρήκτες, οι οποίοι αρχές του τρίτου δεκαημέρου μηνός Ιανουαρίου 2018, εκμεταλλευόμενοι την απουσία μου, μπήκαν στην οικία μου-πλατεία Δημοτικού Σχολείου στο Πετροχώρι- παραβιάζοντας με σιδερένιο μοχλό τη μπαλκονόπορτα- αλουμινοκατασκευή του πάνω ορόφου στην πίσω πλευρά, ενώ διέφυγαν με μια τηλεόραση 42 ιντσών led μάρκας LG».