Τρικούβερτο γλέντι σε νοσοκομείο, με ουροσυλλέκτες αντί πιάτων

Τρικούβερτο γλέντι σε νοσοκομείο, με ουροσυλλέκτες αντί πιάτων

Σάλος στη Μυτιλήνη από τις εικόνες του προσωπικού να τα «σπάει» με αλκοόλ, τσιγάρα και μπουζούκια στα επείγοντα, διατάχθηκε ΕΔΕ

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σχετικά με τα αναφερόμενα στο σημερινό (Τρίτη 16.1.2018) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της καθημερινής εφημερίδας της Μυτιλήνης «Νέα της Λέσβου» διέταξε η διοικήτρια του νοσοκομείου Μυτιλήνης, Άννα Ζερβού.

Σύμφωνα με αυτό, μέσα στο χώρο υποδοχής του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης στήθηκε εορταστικό τρικούβερτο γλέντι, το οποίο και μεταδόθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ζωντανή σύνδεση από τους συμμετέχοντες σε αυτό μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα «Νέα της Λέσβου», οι χώροι του ΤΕΠ μετατράπηκαν σε «κουτούκι»  με ζωντανή μουσική, φαγητά, ποτά, τσιγάρα και γιατρούς, νοσηλευτές, σεκιουριτάδες, μέχρι και… ένας ασθενής με κουβέρτα και το τσιγάρο στο χέρι, να διασκεδάζουν!

Οι εικόνες έως και σήμερα το μεσημέρι παρέμεναν αναρτημένες σε κατάσταση «δημόσια» και προσβάσιμες από όλους τους επισκέπτες.

Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες από το γλέντι σε γραφεία και στο χώρο των εξεταστηρίων, ενώ οι συμμετέχοντες πέταγαν πάνω στο κέφι κύπελλα εξετάσεων στο πάτωμα αντί πιάτων!

Μάλιστα στη διάρκεια του γλεντιού ακούγονται σε διάφορα σημεία οι εργαζόμενοι να σχολιάζουν την κατάσταση, λέγοντας «αν έρθει κανένας θα πούμε έχουμε ασθενή», ή μια άλλη εργαζόμενη που χορεύει ζεϊμπέκικο, σε τσακίρ κέφι ακούγεται να λέει «για X-ray είμαστε τώρα».