Πάνω από 12 εκατ. ευρώ μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πάνω από 12 εκατ. ευρώ μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Καστοριά, κέρδισε 16.352,76 ευρώ

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 14 έως τις 20 Νοεμβρίου 2017, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Καστοριά, κέρδισε 16.352,76 ευρώ. Επέλεξε το «Ημίχρονο/Τελικό» σε 4 αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας και τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, παίζοντας σύστημα 2-3-4.

Επιπλέον κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» με το Super Παρολί

Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.

Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Το Σάββατο, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Τότεναμ, της Μπάγερν και της Ίντερ. Την Κυριακή, το πρώτο Super Παρολί έχει τις νίκες της Άρσεναλ, της Νάπολι και της Μαρσέιγ και το δεύτερο περιλαμβάνει τα over 2,5 στους αγώνες Λάτσιο-Φιορεντίνα, Βαλένθια-Μπαρτσελόνα και Μονακό-Παρί Σεν Ζερμέν.

Επιπλέον κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα το Super Παρολί, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, με τις νίκες της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.