«Μάχη» για το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρκόπουλο

«Μάχη» για το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρκόπουλο

Συναρπαστικό θέαμα, μεγάλα κέρδη και νέες αφίξεις στον ιππόδρομο Αθηνών

Το φημισμένο «Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου», που κατέχει ξεχωριστή θέση στο καλεντάρι των ελληνικών ιπποδρομιών και έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές στο παρελθόν, δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο.

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση αρχίζει στις 17:40 και περιλαμβάνει συνολικά οκτώ κούρσες, στις οποίες θα αναμετρηθούν ίπποι που γνωρίζουν καλά το στίβο του ιπποδρόμου Αθηνών, αλλά και πέντε νεαροί ίπποι που θα τρέξουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το ελληνικό πρόγραμμα ανοίγει με το «Κύπελλο Ιπποπαραγωγών», στο οποίο συμμετέχουν αποκλειστικά ελληνικής παραγωγής ίπποι τριών ετών.

Tο «Grand Prix 28ης Οκτωβρίου» του 2017, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι Ατρεϊγιού (8) και Σίλας Τρητ

Το «Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου» στα 1.800 μέτρα αποτελεί δοκιμασία ταχύτητας και αντοχής. Αντιμέτωποι θα βρεθούν και πάλι ο Ατρεϊγιού, πρόσφατος νικητής του «Κυπέλλου Grand Prix 28ης Οκτωβρίου», και ο δεύτερος τότε Σίλας Τρητ, που έχει κατακτήσει ήδη τρία κύπελλα από την αρχή της χρονιάς. Το έπαθλο των 20.000 ευρώ διεκδικούν, επίσης, ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ, θριαμβευτής του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, ο Τεστιμόνιο που ήρθε τρίτος την περασμένη εβδομάδα και ο Ρόγιαλ Μαχόγκανυ μεταξύ άλλων.

Ο Πάρτυ Τάιγκερ κάνει πρεμιέρα στο Μαρκόπουλο

O Πάρτυ Τάιγκερ

Μεταξύ των πέντε ίππων που θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση σήμερα στο Μαρκόπουλο, περιλαμβάνεται ο τριετής Πάρτυ Τάιγκερ, νικητής στα 1.200 μέτρα, το περασμένο καλοκαίρι, στον ιππόδρομο του Hamilton. Ο ίππος, που ανήκει στο νεοσυσταθέν «Wolf Syndicate», κατάγεται από την περιζήτητη στο Μαρκόπουλο γραμμή αίματος του Exceed And Excel (AUS). Ο Πάρτυ Τάιγκερ μετρά ήδη 15 συμμετοχές σε κούρσες στη Βρετανία, έχοντας πετύχει μία νίκη και τρία πλασέ.

Οι μεγάλοι νικητές της προηγούμενης εβδομάδας

Μεγάλα κέρδη μοιράστηκαν οι παίκτες του ιπποδρομιακού στοιχήματος την περασμένη εβδομάδα, χάρη στις αποδόσεις που κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα. Στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι κούρσες) βρέθηκαν δύο δελτία  που κέρδισαν από 25.665 ευρώ. Στο επίσης δημοφιλές ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις κούρσες) βρέθηκε ένας νικητής που κέρδισε 18.744,5 ευρώ.