Έκρηξη της Βίκυς Σταμάτη: «Παραβιάσατε το άσυλό μου, θα έχετε πρόβλημα»

Έκρηξη της Βίκυς Σταμάτη: «Παραβιάσατε το άσυλό μου, θα έχετε πρόβλημα»

Η εισαγγελική πρόταση για δήμευση του διαμερίσματος των 68 τ.μ. όπου διαμένει στο Χαλάνδρι άναψε φωτιές

Ένταση πυροδότησε η παρουσία της Βίκυς Σταμάτη στην αίθουσα όπου εκδικάζεται η υπόθεση για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

Η εισαγγελική πρόταση για δήμευση του διαμερίσματος των 68 τ.μ. όπου διαμένει στο Χαλάνδρι άναψε φωτιές. Εξοργισμένη η Βίκυ Σταμάτη απευθύνθηκε στο δικαστήριο φωνάζοντας: «Φταίτε, δεν ξέρατε από πότε υπάρχει αυτό το ακίνητο; Ανατρέξτε στο υποθηκοφυλακείο».

Πρόεδρος: Μην φωνάζετε...θα περάσετε έξω...

Βίκυ Σταμάτη: Γιατί με φέρατε εδώ; Για να με περάσετε έξω; Εγώ σταυρώνομαι...

Τσοχατζόπουλος: Μας ενοχοποιείτε άδικα...

Φ. Ραγκούσης (συνήγορος Βίκυς Σταμάτη): Αυτή η γυναίκα θα βρεθεί στο δρόμο;

Βίκυ Σταμάτη: Είναι γονική παροχή, απόκτημα του πατέρα μου με πολύ κόπο, πριν γεννηθώ! Ο πατέρας μου δεν υπήρξε υπουργός! Ήταν οικοδόμος, γιατί να κατασχεθεί το σπίτι; Ο Σταμάτης δεν υπήρξε υπουργός! Ήταν εργάτης! Δούλευε από 12 ετών...

Η Βίκυ Σταμάτη διαμαρτυρήθηκε ότι συνελήφθη μπροστά στα μάτια του παιδιού της. «Παραβιάσατε το άσυλό μου! Θα έχετε πρόβλημα εάν δεν συμπληρώσετε αυτό», είπε προσκομίζοντας στο δικαστήριο ένα χαρτί το οποίο, σύμφωνα με τους δικηγόρους, αφορά τη μη δήμευση της πρώτης κατοικίας.

Η αποστροφή του λόγου της προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου η οποία απευθυνόμενη στη γραμματέα της ζήτησε να σημειώσει «τις απειλές της κατηγορουμένης».

Αμέσως μετά η Βίκυ Σταμάτη απάντησε: «Εγώ έχω δεχθεί απειλές, και αυτές θα ειπωθούν».

Σε λίγο αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τις κατασχέσεις και τις δεσμεύσεις ακινήτων των καταδικασθέντων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...