Επεισοδιακή αεροδιακομιδή εγκύου – Από το ελικόπτερο στο… τμήμα!

Επεισοδιακή αεροδιακομιδή εγκύου – Από το ελικόπτερο στο… τμήμα!

Μαζί με το ασθενοφόρο στο αεροδρόμιο περίμενε και περιπολικό

Στο Ηράκλειο Κρήτης μεταφέρθηκε από τη Λέρο χθες το βράδυ μια 34χρονη Ιρακινή η οποία διανύει τους πρώτους μήνες κύησης. H γυναίκα εμφάνισε αναιμία και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της σε εξειδικευμένο νοσοκομείο.

Όπως γράφει το Flashnews.gr τη γυναίκα με το σύντροφό της και τον μεταφραστή παρέλαβε σούπερ πούμα από τη Λέρο, με προορισμό το Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, στη διασταύρωση στοιχείων από την ΕΛ.ΑΣ. ο επίσης Ιρακινός σύντροφός της 34χρονης εμφανιζόταν σε προσωρινή λίστα κράτησης σε hot spot της Λέρου κάτι που σήμαινε ότι δεν μπορούσε να μετακινηθεί  ή και να ταξιδέψει με το ελικόπτερο.

Έτσι στο αεροδρόμιο εκτός από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε για την παραλαβή, περίμενε και ένα περιπολικό με τους αστυνομικούς να οδηγούν τον σύντροφο της εγκύου αλλά και τον πιλότο στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την εξακρίβωση στοιχείων επρόκειτο για απλή συνωνυμία και έτσι ο πιλότος επέστρεψε στο σούπερ πούμα και ο Ιρακινός στο πλευρό της συντρόφου του.