Αίσιο τέλος για την 35χρονη αγνοούμενη μητέρα στην Κρήτη

Αίσιο τέλος για την 35χρονη αγνοούμενη μητέρα στην Κρήτη

Μετά από 11 ημέρες εξαφανισμένη, η ίδια εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου

Ώρες μεγάλης αγωνίας έζησε για 11 μέρες η οικογένεια της 35χρονης Γαρυφαλιάς Σαμιωτάκη από την Καλλιθέα του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς η γυναίκα - μητέρα δύο παιδιών - είχε εξαφανιστεί από τις 31 Αυγούστου και δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Σύμφωναμ με το flashnews.gr, την εξαφάνιση ανέφερε στην Αστυνομία η μητέρα της και κατόπιν αστυνομικής εντολής εκδόθηκε και ειδοποίηση Silver Alert προκειμένου να βοηθήσουν οι πολίτες στην ανεύρεση της 35χρονης.

Τελικά, η υπόθεση έληξε με αίσιο τρόπο καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια προσήλθε σε αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου, το πρωί της Κυριακής δηλώνοντας την παρουσία της.

Η 35χρονη, μητέρα δύο παιδιών είναι καλά στην υγεία της και το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι επέστρεψε στο σπίτι της σώα και αβλαβής, χωρίς να έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερα για την αιτία της εξαφάνισης.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 35χρονη μητέρα δύο παιδιών το βράδυ της 31ης Αυγούστου έφυγε από το πάρτι φίλης της στο οποίο βρίσκονταν με τα δύο της παιδιά.

Όπως ανέφερε η μητέρα της στο anemosradio.gr σκοπός της ήταν να επιστρέψει σπίτι της όπου θα ξυπνούσε τον σύζυγό της, ο οποίος θα πήγαινε νυκτερινή βάρδια στην εργασία του.

Αμέσως μετά θα επέστρεφε και πάλι στο πάρτι. Έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνται. Από το σπίτι λείπουν τα ρούχα της, αλλά δεν πήρε χρήματα.

1
σχόλιο
  1. avatar WATCHMAN

    ....ήταν σε πάρτυ....γύρισε να ξυπνήσει τον άλλον για βάρδια......θα ξαναγύριζε στο πάρτυ................

    Υπάρχει κάποιος που να τα θεωρεί όλα αυτά φυσιολογικά;

Παρακαλούμε περιμένετε ...