Βρέθηκε νεκρός από χτύπημα κεραυνού στην Αμφιλοχία

Βρέθηκε νεκρός από χτύπημα κεραυνού στην Αμφιλοχία

Προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο άφησε πίσω της η κακοκαιρία

Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, 45χρονος που αγνοούνταν από την Κυριακή στην περιοχή του Μέγα Κάμπου της Αμφιλοχίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από κεραυνό, κατά την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ισχυρή καταιγίδα στην περιοχή.

Προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του Μετσόβου, της Κόνιτσας, των Τζουμέρκων και του Ζαγορίου, άφησε πίσω της η κακοκαιρία, που έπληξε χθες το από γεύμα την Ήπειρο.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, το ύψος του χαλαζιού στο Μέτσοβο έφτασε τα 30 εκατοστά, ενώ οι ισχυρές καταιγίδες προκάλεσαν καταπτώσεις βράχων και μεταφορά φερτών υλικών που προκάλεσαν ζημιές στο οδικό δίκτυο.

Από χθες, μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου, εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο οδικό δίκτυο.

Επίσης, το μπουρίνι που «χτύπησε» την περιοχή του Ρίου είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν οι κάδοι πρόσδεσης δύο φερι - μποτ, τα οποία παρασύρθηκαν για μικρή απόσταση από τους ανέμους, προκαλώντας ζημιές σε μικρές βάρκες.

Στην Αιγιάλεια, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Θανάσης Παναγοπούλος, οι χαλαζοπτώσεις έπληξαν τις ορεινές περιοχές, καθώς και την περιοχή των Σελινανιτίκων. «Είναι πιθανόν να έχουν υποστεί ζημιές οι καλλιέργειες» πρόσθεσε.