Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βρέφος εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Βρέφος εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων

Βρέθηκε πίσω από καντίνα στο ύψος του ΤΙΤΑΝ στην περιοχή του Ωραιοκάστρου

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι εντοπίστηκε νεκρό ένα νεογέννητο βρέφος το πρωί της Παρασκευής σε κάδο απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος βρέθηκε στις 07:30 το πρωί πίσω από καντίνα στο ύψος του ΤΙΤΑΝ, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Η Aστυνομία ενημερώθηκε από την ιδιοκτήτρια της καντίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό βρέθηκε με τον πλακούντα και εκτιμάται ότι γεννήθηκε λίγες ώρες πριν ξεψυχήσει. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να το γέννησε κάποια γυναίκα και να το παράτησε εκεί, χωρίς να είναι γνωστό αν γεννήθηκε νεκρό, αν δολοφονήθηκε ή αν έχασε τη ζωή του μετά τη γέννα από επιπλοκές.

Άντρες του Τμήματος Ασφάλειας Ωραιοκάστρου απέκλεισαν την περιοχή και ξεκίνησαν την περισυλλογή στοιχείων, ενώ οι αρχές επιχειρούν να εντοπίσουν την ταυτότητα της μητέρας. Η υπόθεση ερευνάται από το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άτυχου βρέφους.