Παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή και στη συνέχεια επιχείρησε να την πνίξει

Παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή και στη συνέχεια επιχείρησε να την πνίξει

Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκαν σε Θεσσαλονίκη και Καστοριά

Δύο σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Καστοριά, με πρωταγωνιστές δύο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων επιχείρησε να σκοτώσει την σύζυγό του και έναν υπαρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. να απειλεί την πρώην σύζυγό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΕΡΤ, Γιώργος Γεραφέντης, χθες 16 Ιουνίου στα Μάλγαρα, 40χρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο, παρέσυρε τη σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή μικρού κυβισμού και την έριξε στο έδαφος. Αμέσως μετά κατέβηκε από το όχημα και την έπιασε από το λαιμό. Η 35χρονη γυναίκα έβαλε τις φωνές, ενώ ο δράστης όταν είδε τους πολίτες να πλησιάζουν, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε, με αποτέλεσμα να αναζητείται από την Αστυνομία. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ζήτησε να εγκατασταθεί στο κινητό της τηλέφωνο το κουμπί πανικού.

Επίσης, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Άργος Ορεστικού, 33χρονος υπαρχιφύλακας πήγε έξω από το σπίτι της πρώην γυναίκας του και την απείλησε. Η 40χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του νεαρού αστυνομικού. Μάλιστα, το θύμα ήταν τόσο φοβισμένο, που ζήτησαν να τη μεταφέρει περιπολικό της αστυνομίας στο σπίτι της.