Δολοφονία 75χρονου στη Σάμο: «Έχω χάσει τη μισή ζωή μου και 5-6 κιλά» λέει ο 48χρονος κατηγορούμενος

Δολοφονία 75χρονου στη Σάμο: «Έχω χάσει τη μισή ζωή μου και 5-6 κιλά» λέει ο 48χρονος κατηγορούμενος

Ο βασικός ύποπτος του εγκλήματος που σημειώθηκε πριν από 2 χρόνια, δηλώνει αθώος και περιγράφει πώς έφθασε η Αστυνομία στη σύλληψή του

Την δική του οπτική για το πώς βρέθηκε να κατηγορείται για τη δολοφονία του 75χρονου Λεωνίδα Χατζημιχάλη πριν από δύο χρόνια στη Σάμο, σίνει ο 48χρονοςκατηγορούμενος,ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Είχα ένα όπλο στο πατρικό μου σπίτι και τρία όπλα στο δικό μου το σπίτι, νόμιμα. Το ένα σπίτι είναι πολύ κοντά από το άλλο, 2,5- 3 χλμ. από το σημείο που έγινε (το έγκλημα). Το όπλο όμως που είναι εκεί, βάσει νόμου, είναι ελλιπούς φύλαξης. Έπιασαν αυτό το όπλο και ήρθαν και στο δικό μου σπίτι… Ψάχνοντας-ψάχνοντας βρήκαν κάτι παπούτσια, που υποτίθεται έχουν τα ίδια πέλματα, με αυτά που βρήκαν εκεί και με κάποια κουτσομπολιά γνωστών και δήθεν φίλων, ότι είμαι εκρηκτικός και νευρικός χαρακτήρας, έφτιαξαν μια "φόρμα", ότι εγώ είμαι πιο ικανός, ότι δήθεν μου μύριζαν τα λύματα που πετούσε και στο δικό μου σπίτι και στου πατέρα μου. Εμένα δε μου μύρισαν ποτέ. Είπαν ότι με ενοχλούσαν τα αγριογούρουνα στις καλλιέργειες που κάνω, επειδή πέταγε τα λύματα εκεί και πήγαιναν τα αγριογούρουνα στα λύματα. Εγώ το έχω φράξει το κτηματάκι που καλλιεργώ», περιέγραψε ο βασικός κατηγορούμενος στην Ευγενία Πουλοπούλου και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Τον ήξερα και λέγαμε ένα γεια (σ.σ με τον 75χρονο) επειδή είναι κλειστή κοινωνία, αλλά βρισκόμασταν πολύ κοντά. Δεν είχαμε λογοφέρει ποτέ. Έχω χάσει τη μισή ζωή μου και 5-6 κιλά. Είμαι παντρεμένος και έχω παιδί… Προσπαθούμε να πηγαίνουμε το παιδί από δω και από κει. Είναι για όλους δύσκολο», συνέχισε ο 48χρονος. Σε ερώτηση για το αν είναι αθώος, απάντησε «μάλιστα».