Θρίλερ με τον 44χρονο που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του στο Μενίδι

Θρίλερ με τον 44χρονο που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του στο Μενίδι

Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ. είχε αποδώσει το θάνατο σε αυτοκτονία, ωστόσο νέα στοιχεία από την Πυροσβεστική δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 44χρονου, ο οποίος βρέθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του σε τοποθεσία κοντά στο σπίτι του στο Μενίδι.

Αρχικά η αστυνομία είχε αποδώσει τον θάνατό του σε αυτοκτονία, ωστόσο νέα στοιχεία που ανέδειξε η έρευνα της Πυροσβεστικής, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η μητέρα και η αδελφή του 44χρονου βρέθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ξεκαθάρισαν, ότι ποτέ δε θα έβαζε τέλος στη ζωή του. Η αδελφή του μάλιστα έκανε έκκληση στην Αστυνομία να επισπεύσει τις διαδικασίες, ώστε να μην εξαφανιστούν κρίσιμα στοιχεία, όπως για παράδειγμα υλικό από κάμερες ασφαλείας, που ενδεχομένως έχουν καταγράψει την πορεία, που διένυσε με το αυτοκίνητό του ο άνδρας. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του επίσης θα ρίξει φως σε συνομιλίες που είχε με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Μάρτυρες που μίλησαν στην εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ», είχαν αποκαλύψει, ότι πριν την έκρηξη είχαν δει μέσα στο αυτοκίνητο ένα άλλο άτομο, με το οποίο ο 44χρονος φαινόταν να τσακώνεται. Επίσης, μια γυναίκα που τηλεφώνησε στην εκπομπή, είπε πως είδε φλόγες να βγαίνουν από το παράθυρο του συνοδηγού, το οποίο ήταν ανοιχτό και ότι της φάνηκε πως ο άνδρας προσπαθούσε να βγει από το αυτοκίνητο. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία άλλη μαρτυρία, για το τι μπορεί να συνέβη, πριν από την έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητο, με την οικογένεια του 44χρονου να κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να πάει στις αρχές και να το πει. Άλλωστε, η ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη, ήταν νωρίς το βράδυ, συγκεκριμένα στις 21:30 κι ενδεχομένως κάποιος να έχει δει κάτι.