Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Προκαλεί θεία του 39χρονου δράστη – «Έχει ζωή ο Θανάσης μετά από αυτό που έκανε στην Κική;»

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Προκαλεί θεία του 39χρονου δράστη – «Έχει ζωή ο Θανάσης μετά από αυτό που έκανε στην Κική;»

«Θέλουμε να δικαστεί για το έγκλημα, αλλά όχι για την τοποθεσία που έγινε» ζητώντας να τιμωρηθούν και όσοι ήταν εκεί και δεν έκαναν τίποτα για να το αποτρέψουν

Προκλητική για άλλη μία φορά εμφανίσθηκε θεία του 39χρονου δράστη της άγριας δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα την Πρωταπριλιά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, η οποία μιλώντας στην εκπομπή Live News, αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στα ψυχολογικά προβλήματα του ανιψιού της και διαμαρτυρήθηκε εμμέσως πλην σαφώς, για το ότι οι Αρχές δεν επέτρεψαν σε οικείους του να τον δουν, ενώ νοσηλευόταν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Η ίδια, που υπηρετεί στο χώρο της Υγείας, είχε επικρίνει πριν από λίγες ημέρες τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος είχε πει, ότι όλοι οι ψυχίατροι που τον είχαν εξετάσει, δεν είχαν διαγνώσει ψυχιατρική διαταραχή, υποστηρίζοντας ότι ο δράστης της στυγνής δολοφονίας υποκρίνεται, προκειμένου να πάρει μια ψυχιατρική γνωμάτευση και να την εκμεταλλευτεί νομικά. Σήμερα μιλώντας στην εκπομπή του MEGA είπε: «Κάνεις δεν έκανε κάτι για να το αποτρέψει και ήταν τόσοι άνθρωποι εκεί. Η ζωή μας πια δεν είναι η ίδια και είμαστε συντετριμμένοι. Θα ήθελα πολύ να κάνω μία αγκαλιά την μαμά της Κικής, μία αγκαλιά που η ίδια δεν μπορεί να της κάνει. Πέρα από τον δράστη όμως, πρέπει να τιμωρηθούν όλοι».

«Το παιδί έκανε συνήθως κακό στον εαυτό του. Όταν η οικογένεια πήγε σε πολλούς γιατρούς, για να σώσει το παιδί της, όλοι έλεγαν πως είναι αυτοκαταστροφικός. Κανείς μας δεν περίμενε, πως είναι ικανός να πειράξει άλλον άνθρωπο. Περίμενα πως θα αυτοκτονούσε, όχι πως θα έκανε κακό. Δεν ζητάμε αθώωση. Να δικαστεί για τη ζωή που αφαίρεσε. Να δικαστεί και να πληρώσει για τη δολοφονία που έκανε και όχι για τον τόπο που την έκανε»,πρόσθεσε:

Κατέληξε δε λέγοντας ότι «η οικογένεια θέλει να γίνουν σωστά οι γνωματεύσεις και να πάει εκεί που θα κρίνουν. Είναι κρίμα να βγαίνει μία πληροφορία και να μην βγαίνει ολοκληρωμένη. Υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με την εγκυμοσύνη. Ο Θανάσης δεν σήκωσε χέρι, αλλά η Κική αποφάσισε να κάνει άμβλωση συνοδεία της μητέρας της. Ο δράστης το παιδί το ήθελε πολύ. Δεν απέβαλλε λόγω ξυλοδαρμού. Ξεκίνησε για να κάνει κακό στον εαυτό του ο δράστης. Τον δράστη δεν τον έχει δει κανείς από τους συγγενείς του. Η μητέρα του χτυπιόταν στο Τζάνειο, γιατί δεν την άφησαν να δει το παιδί της και δεν την άφησαν να μπει ούτε ένα λεπτό. Έχει ζωή ο Θανάσης μετά από αυτό που έκανε στην Κική; Θα ζήσει ο ανιψιός μου μετά από αυτό; Το ότι αναπνέει, σημαίνει ότι ζει; Φοβόμαστε πως όταν μπορέσει, θα ξανακάνει απόπειρα. Θέλουμε να δικαστεί για το έγκλημα, αλλά όχι για την τοποθεσία που έγινε».