Αλεξανδρούπολη: «Αυτός τα τελευταία χρόνια κάτι έχει πάθει» – Ποιος είναι ο καθηγητής στην Αλεξανδρούπολη που κατηγορείται ότι παρενόχλησε μαθήτρια

Αλεξανδρούπολη: «Αυτός τα τελευταία χρόνια κάτι έχει πάθει» – Ποιος είναι ο καθηγητής στην Αλεξανδρούπολη που κατηγορείται ότι παρενόχλησε μαθήτρια

«Έχει κάνει μέχρι και στριπτίζ μέσα στην τάξη»

Νέες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τον καθηγητή από την Αλεξανδρούπολη που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη μαθήτρια του και μάλιστα φέρεται να την κυνήγησε στο προαύλιο του σχολείου.

Μαθητές μίλησαν στην εκπομπή «Live News» και ανέφεραν πως η συμπεριφορά του ξεκίνησε να γίνεται αλλοπρόσαλλη το τελευταίο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μετά τα Χριστούγεννα, λίγο μετά την περίοδο που φέρεται να έφτασε το αποκορύφωμα η παρενόχληση της μαθήτριας.

«Πριν τα Χριστούγεννα έκανε μάθημα μια χαρά. Μετά άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και να λέει πράγματα που δεν βγάζουν νόημα», είπε ανώνυμα ένας μαθητής.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, ο κατηγορούμενος καθηγητής γράφει στο βιογραφικό του πως σπούδασε βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης και το 2007 διορίστηκε ως καθηγητής.

Παράλληλα, αναφέρει ότι έχει διδάξει σε τέσσερα γενικά Λύκεια σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη.

Στο Facebook δηλώνει συγγραφέας, Αποκαλείται Όμηρος στην τοποθεσία Τροία, ισχυρίζεται ότι είναι ιατρικός σύμβουλος της Εθνικής Ομάδας και πως εργάζεται ως καθηγητής στο Χόγκουαρτς.

Επίσης, το 2010 ο 46χρονος καθηγητής ήταν υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση συγκεντρώνοντας 33 σταυρούς.

«Κάτι έχει πάθει»

Άτομο από το πολύ στενό περιβάλλον του κοριτσιού, που κατήγγειλε τη σεξουαλική παρενόχληση, μίλησε στο «Live News» και είπε πως ο εκπαιδευτικός έκανε τα ίδια και με άλλα κορίτσια μέσα στην τάξη.

«Ο πατέρας του κοριτσιού αντίκρισε τον συγκεκριμένο καθηγητή πρώτη φορά όταν πήγε στο σχολείο και του έκανε την μήνυση. Η κόρη του τού εκμυστηρεύτηκε ότι τα ίδια έκανε και με άλλα κορίτσια μέσα στην τάξη. Κανένας από τους γονείς δεν ασχολήθηκε. Αυτός τα τελευταία χρόνια κάτι έχει πάθει. Στο παρελθόν ήταν λογικός σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν. Εκείνη την ημέρα το κορίτσι πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του και έκλαιγε. Μάλιστα ο πατέρας της την πίεσε για να του πει τι συνέβαινε, το κορίτσι δεν έλεγε», είπε χαρακτηριστικά το άτομο από το περιβάλλον της μαθήτριας.

Επίσης, δήλωσε ότι «η διευθύντρια με τον τρόπο της έλεγε “όλα καλά, όλα καλά”. Ο καθηγητής αυτός έχει κάνει μέχρι και στριπτίζ μέσα στην τάξηΈλεγε στους μαθητές “δεν κόβουμε τις λέξεις γιατί τα μεγάλα πράγματα είναι ωραία”. Του είχαν δώσει άδεια από προχθές και παλιότερα του έγραφαν άδεια αναρρωτική. Τον έδιωχναν για να μην τον έχουν στο κεφάλι τους. Ο πατέρας βρήκε την κόρη του κλειδωμένη στο γραφείο της διευθύντριας. Της επιτέθηκε έξω στην αυλή του σχολείου και την κυνηγούσε μέσα σε αυτό. Μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση. Υπάρχουν ολόκληρα κατεβατά μηνυμάτων προς το κορίτσι».