Ζάκυνθος: Απαγορεύθηκε με εντολή εισαγγελέα η επιστροφή των δύο παιδιών στη θετή τους μητέρα

Ζάκυνθος: Απαγορεύθηκε με εντολή εισαγγελέα η επιστροφή των δύο παιδιών στη θετή τους μητέρα

Τα δύο ανήλικα ήταν τόσοσυγχυσμένα μετά την χθεσινή τους συνάντηση, που είπαν ότι δεν θέλουν να τη βλέπουν, ενώ δεν έφαγαν από τη σύγχυση που υπέστησαν

Μπορεί η 49χρονη από τη Ζάκυνθο η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών με τριετή αναστολή για την κακοποίηση των δύο ανήλικων θετών παιδιών της, να περίμενε ότι θα επέστρεφαν μαζί της στο σπίτι, ωστόσο ο εισαγγελέας με εντολή του σήμερα απαγόρεψε όχι μόνο να τα πάρει πίσω, αλλά ούτε να τα δει.

Όπως μετέδωσε η εκπομπήTlive, όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι, όταν η 49χρονη τα επισκέφθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου φιλοξενούνται προσωρινά και όπου τα είδε για μισή ώρα. Αμέσως μετά τα δύο παιδιά φέρονται να είπαν, ότι δεν θέλουν να τα βλέπουν, ενώ από τη σύγχυση που υπέστησαν, δεν έφαγαν καν το φαγητό τους. Για τις εξελίξεις αυτές ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος αποφάσισε να μην επιτρέψει την επιστροφή των δυο παιδιών στη θετή μητέρα τους, αλλά ούτε και να τα δει.

Ωστόσο, η ίδια μιλώντας στον ALPHA, έδωσε μια άλλη διάσταση, αναφέροντας πως «μέσα στην μέρα θα τα φέρω. Μου είπαν πως με αγαπάνε και ανυπομονούν. Τα αγαπάω πολύ». «Είμαι πολύ χαρούμενη να τα πάρω σπίτι. Θα είναι ό,τι καλύτερο για εμένα, πρόσθεσε. «Ήταν μια κακή στιγμή. Μου είχε κρύψει τα κλειδιά και τον έσπρωξα κατά λάθος. Να χάσω το φως μου, ήταν μια κακή στιγμή. Δεν θα τους λείψει ποτέ τίποτα», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Θα παρακολουθεί κοινωνική λειτουργός. Πρόνοια, όλοι, Δεν έχω κάποιο θέμα», συνέχισε μιλώντας στον ALPHA. «Με βοηθά η οικογένειά μου, έχω ανθρώπους γύρω μου. Τα παιδιά θέλουν να γυρίσουν πίσω στο σπίτι τους, με αγαπάνε», κατέληξε στις δηλώσεις της.