Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ παραμένει ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή – Πώς επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ παραμένει ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή – Πώς επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Οι γιατροί δίνουν μάχη να τον σώσουν για να επιστρέψει στη φυλακή

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Ο 39χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τα ξημερώματα της Κυριακής σε κελί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο δολοφόνος εποιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, με τη γάζα που του είχαν βάλει οι γιατροί στο κεφάλι, μετά τον τραυματισμό του. Μετά την προφυλάκισή του ο δράστης είχε τοποθετηθεί σε χώρο της Ε’ πτέρυγας των φυλακών, όπου κρατούνταν με αυξημένα μέτρα επιτήρησης, καθώς κάθε 10 λεπτά ο φρουρός περνούσε από το κελί του, σύμφωνα με τον ANT1..

Πιο αναλυτικά, στον έλεγχο που έγινε λίγο πριν τις 00:30 το βράδυ εντοπίστηκε δίχως τις αισθήσεις του στο κελί του. Ο 39χρονος γυναικοκτόνος είχε φτιάξει θηλιά από τις γάζες, την οποία είχε δέσει σε πλαστικό σωλήνα στον χώρο της τουαλέτας. Στις φυλακές σήμανε «συναγερμός» και ο δολοφόνος μεταφέρθηκε πρώτο στο Ειδικό Κέντρο Υγείας Κρατουμένων και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο «Αττικόν» όπου και διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ.

Οι γιατροί δίνουν μάχη να τον σώσουν για να επιστρέψει στη φυλακή

«Χθες τα μεσάνυχτα, ο φερόμενος δολοφόνος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο "Αττικό Νοσοκομείο" και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Δεκατιανοί» ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μάχη για να τον σώσουν. Νομίζω θα τα καταφέρουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει, και όχι στο ψυχιατρικό νοσοκομείο», πρόσθεσε. «Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να γίνει καλά και θα τον παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Γιαννάκος. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 2:00 ο 39χρονος ο οποίος κρατούνταν σε κελί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού προσπάθησε να κρεμαστεί.