Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή – «Θα τα καταφέρουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει»

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή – «Θα τα καταφέρουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει»

Μάχη για τη ζωή του δίνουν οι γιατροί

Σε ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων. Ο δολοφόνος,  μεταφέρθηκε διασωληνωμένος, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής σε κελί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

«Χθες τα μεσάνυχτα, ο φερόμενος δολοφόνος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο «Αττικό Νοσοκομείο» και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Δεκατιανοί» ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος, στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4) αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ στο λαιμό του είχε σημάδια που παρέπεμπαν σε αυτοχειρία.

Αμέσως έγιναν προσπάθειες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης -ΚΑΡΠΑ-, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών και στη συνέχεια στο Αττικό Νοσοκομείο όπου εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας.