Θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης στην Καρδίτσα: Την κατασπάραξε μεγαλόσωμο ζώο

Θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης στην Καρδίτσα: Την κατασπάραξε μεγαλόσωμο ζώο

Θεωρείται πιθανό η γυναίκα να ήταν ήδη νεκρή από παθολογικά αίτια

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία σχετικά με το ακέφαλο πτώμα γυναίκας που βρέθηκε το πρωί στο χωριό Καταφύλλι Αργιθέας στην Καρδίτσα.

Η σορός της 85χρονης βρέθηκε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της, από τον αγροτικό γιατρό της περιοχής. Ο γιατρός πήγε στο σπίτι της, γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετά 24ωρα. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες, για να διαπιστώσει αν η γυναίκα είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας ή όχι. Όταν έφτασε στο σημείο ιατροδικαστής, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Εκ πρώτης όψεως η 85χρονη φέρεται να δέχθηκε επίθεση από μεγαλόσωμο ζώο, ενδεχομένως μετά τον θάνατό της από παθολογικό αίτιο.

Ο αγροτικός γιατρός που εντόπισε τη γυναίκα, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως είπε, η πόρτα ήταν μισάνοιχτη και όταν μπήκε μέσα στο σπίτι, χρειάστηκαν λίγα λεπτά, μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι έλειπε το κεφάλι. «Το σπίτι είναι μέσα στο δάσος. Η γυναίκα έμενε μόνη της και δεν είχε κάποιον να την αναζητά καθημερινά. Πιθανόν κάποιο άγριο ζώο, ένας λύκος ή μια αρκούδα να την κατασπάραξε», είπε.

Φως στις συνθήκες θανάτου της γυναίκας θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.