Μακελειό στη Γλυφάδα: Με ποιον μίλησε ο Αιγύπτιος δράστης πριν ανοίξει πυρ στη ναυτιλιακή εταιρεία

Μακελειό στη Γλυφάδα: Με ποιον μίλησε ο Αιγύπτιος δράστης πριν ανοίξει πυρ στη ναυτιλιακή εταιρεία

Άγνωστο εξακολουθεί να παραμένει το που έμενε στον πειραιά ο δράστης πριν το τριπλό φονικό και σε ποιον ανήκει το σπίτι

Με ένα πρόσωπο από την ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, στα γραφεία της οποίας εισέβαλε και σκότωσε τρία άτομα, πριν βάλει τέλος στη ζωή του, μίλησε ο 76χρονος Αιγύπτιος δράστης, σε μια υπόθεση που το κίνητρό του εξακολουθεί να καλύπτεται από μυστήριο.

Ο 76χρονος είχε εισβάλει στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου το πρωί της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου και άνοιξε πυρ εναντίον στελεχών της ναυτιλιακής, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα. Ο δράστης αφού σκόρπισε τον θάνατο, έδωσε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του. Ο σστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Live News για την υπόθεση, εστιάζοντας σε επικοινωνία που είχε ο δράστης πριν την δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσε.

Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη αναφέρει, ότι με βάσει τα καινούργια στοιχεία που προκύπτουν, δεν είχε βρεθεί η συσκευή του κινητού του δράστη κι έτσι έγινε άρση απορρήτου στον αριθμό του. Από εκεί επαναφέρεται το βασικό ερώτημα, πού διέμενε για όσο διάστημα ήταν στην Αθήνα, πριν από την δολοφονική επίθεση που έκανε. Από την έρευνα που έγινε – σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου – προέκυψε ότι εκείνο το πρωινό ο δράστης είχε επικοινωνήσει με έναν 60χρονο υπάλληλο της ναυτιλιακής εταιρείας και φαίνεται να του είχε πει, ότι θα πάει στα γραφεία, προκειμένου να προσφέρει κάποια δώρα από το νησί.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είχε επικοινωνία με τον δράστη, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, έχει κληθεί από την Ασφάλεια Αττικής για κατάθεση κι ερωτήθηκε τι διημείφθη στην συγκεκριμένη συνομιλία, όπου είπε ότι δεν είχε αντιληφθεί, ότι ο δράστης είχε μένος με την οικογένεια κι επίσης δεν υπέπεσε στην αντίληψή του ότι θα έκανε κάτι κακό. Επίσης ανέφερε, ότι ο 76χρονος Άρης, όπως φώναζαν τον δράστη, πιθανόν να διέμενε σε ένα σπίτι στον Πειραιά, χωρίς όμως να είναι σε θέση να γνωρίζει ο μάρτυρας, που μίλησε στην Ασφάλεια Αττικής, σε ποιον ανήκει το σπίτι αυτό και το σπίτι αυτό παραμένει άγνωστο στις Αρχές ακόμα.