Κώστας Πολυχρονόπουλος: Σχεδόν 340.000 ευρώ φέρεται να έχει χάσει στον τζόγο – Τουλάχιστον 1.000 φορές έχει παίξει

Κώστας Πολυχρονόπουλος: Σχεδόν 340.000 ευρώ φέρεται να έχει χάσει στον τζόγο – Τουλάχιστον 1.000 φορές έχει παίξει

Ποια είναι τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τον επικεφαλή της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με τον εμπνευστή και ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας Κώστα Πολυχρονόπουλο και χρήματα που έχει χάσει από τον τζόγο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος μίλησε την εκπομπή «Live News» του Mega, ο Κώστας Πολυχρονόπουλος φαίνεται να έχει επισκεφτεί και παίξει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές. Συγκεκριμένα, αυτό προκύπτει από κάρτα που έχει χτυπήσει σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια.

Επιπλέον από έρευνα των Αρχών σε συνδυασμό με ιδιωτικές εταιρείες κι άλλες κρατικές Αρχές ο κ. Πολυχρονόπουλος έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000€ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών, όπου από αυτά έχει χάσει 180.000 ευρώ. Πρόκειται για τους ίδιους λογαριασμούς που κατέθεταν χρήματα άνθρωποι με σκοπό να προσφέρουν βοήθεια.

Ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος» φαίνεται επίσης να έχει ποντάρει 200.000 και σε άλλη στοιχηματική εταιρεία από λογαριασμούς συγγενών και paypal, όπου σε αυτή την περίπτωση έχει χάσει 160.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την μέχρι τώρα εν εξελίξει έρευνα.