Η απάντηση του Άρη Μακρή στις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη

Η απάντηση του Άρη Μακρή στις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη

«Δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής»

Με μία μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram απάντησε ο Άρης Μακρής στις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη, όσο βρίσκονταν σε σχέση. Αμφότεροι υπήρξαν για πολλά χρόνια ζευγάρι και τελικά πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Έπειτα η Άννα Μαρία Βέλλη στο κανάλι της στο YouTube μίλησε για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της δίχως να κατονομάζει τον γνωστό τραγουδιστή. Τότε άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια με τον Άρη Μακρή να έρχεται σε δύσκολη θέση και να ξεκαθαρίζει τη θέση του.

«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα», έγραψε αρχικά ο Άρης Μακρής και συνέχισε ως εξής:

«Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος.

Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aris Makris (@arismakris)