Αιματηρή επίθεση στην Ερμού: Το σακίδιο στην πλάτη έσωσε την 22χρονη – Η κοπέλα παραμένει στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

Αιματηρή επίθεση στην Ερμού: Το σακίδιο στην πλάτη έσωσε την 22χρονη – Η κοπέλα παραμένει στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

Ο δράστης δεν είχε καμία προστριβή με τη νεαρή

Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού παραμένει η 22χρονη, που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ερμού. Η κατάσταση της υγείας της έχει παρουσιάσει μικρή βελτίωση, καθώς δεν είναι διασωληνωμένη κι έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η νεαρή έφερε δύο τραύματα στη θωρακική χώρα. Άμεσα διενεργήθηκε αξονική τομογραφία και οδηγήθηκε στο χειρουργείο για ερευνητική θωρακοτομή προς αντιμετώπιση των τραυμάτων.

Την έσωσε το σακίδιο

Ο 32χρονος ιρακινής καταγωγής της επιτέθηκε και την τραυμάτισε στην πλάτη με το μαχαίρι. Το σακίδιο που είχε η κοπέλα στην πλάτη της φαίνεται πως ήταν σωτήριο για την ίδια. Ο δράστης συνελήφθη και σύμφωνα με τις Αρχές φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλη Λαμπρόπουλου, «ο δράστης δεν είχε καμία προστριβή με την κοπέλα, ούτε κάποια διένεξη μαζί της. Ο ίδιος έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι η 22χρονη είναι κατάσκοπος και τον παρακολουθούσε και πως την μαχαίρωσε για να την αποφύγει».

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κοπέλα πήγαινε στη δουλειά της όταν ο 42χρονος την πλησίασε και την μαχαίρωσε πισώπλατα.

Η 22χρονη άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια ενώ ο δράστης παρέμενε με το μαχαίρι στο χέρι στη Φωκίωνος.