Αιματηρή επίθεση στην Ερμού: Ο δράστης φώναζε ότι η 22χρονη είναι… πράκτορας

Αιματηρή επίθεση στην Ερμού: Ο δράστης φώναζε ότι η 22χρονη είναι… πράκτορας

Ο 42χρονος Ιρακινός υπήκοος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα τον... παρακολουθούσε

Την διαδρομή που ακολουθούσε καθημερινά για να πάει στο κατάστημα στο οποίο εργάζεται στην Ερμού, ακολούθησε και σήμερα η 22χρονη φοιτήτρια, που έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από έναν 42χρονο υπήκοο Ιράκ με ψυχιατρικό ιστορικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, «ο δράστης δεν είχε καμία προστριβή με την κοπέλα, ούτε κάποια διένεξη μαζί της. Ο ίδιος έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς, ότι η 22χρονη είναι κατάσκοπος και τον παρακολουθούσε και πως την μαχαίρωσε για να την αποφύγει». Ο δράστης σύμφωνα πάντα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

Ο πατέρας της 22χρονης μιλώντας στην εκπομπή Live News, ανέφερε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση. «Ξέρω ότι η κόρη μου έχει αιμορραγία και ακόμα δεν έχει σταματήσει», είπε. Όπως ανέφερε, η κοπέλα «έκανε αυτό το δρομολόγιο κάθε μέρα, γιατί πήγαινε εκεί κοντά στη δουλειά της. Σπουδάζει ναυτιλιακά στο πανεπιστήμιο του Πειραιά και παράλληλα εργάζεται».

Η 22χρονη διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση, αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.