Στο χειρουργείο η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού στο Μοναστηράκι

Στο χειρουργείο η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού στο Μοναστηράκι

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με βαθιά τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη

Στο χειρουργείο οφηγείται η 22χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ο δράστης συνελήφθη και κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραυματίας που έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, φέρει δυο πολύ βαθιά μεγάλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη, στο ύψος της καρδιάς, που φαίνεται να έχουν γίνει από μεγάλο μαχαίρι και έχει αιμορραγία.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:30 στη συμβολή Ερμού και Φωκίωνος στο Μοναστηράκι. Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας και οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος είναι αλλοδαπός υπήκοος. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές, έαν δράστης και θύμα γνωρίζονταν ή υπάρχει άλλο κίνητρο πίσω από την πράξη.

Αυτόπτης μάρτυρας της αιματηρής επίθεσης είπε στην κάμερα του News.gr, ότι ο αλλοδαπός άνδρας πλησίασε απόπίσω το θύμα κρατώντας ένα σακίδιο, το οποίο άφησε κάτω και μαχαίρωσε μια φορά την κοπέλα, η οποία έβαλε τις φωνές και προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ ο δράστης έκανε κίνηση να την μαχαιρώσει ξανά. Αμέσως έσπευσαν καταστηματάρχες της περιοχής, που έβαλαν την κοπέλα σε ένα κατάστημα, μέχρι να φθάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο δράστης έμεινε στο σημείο, περιμένοντας την Αστυνομία.