Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση – Έρευνες σε κτίριο ΜΚΟ και μαιευτήριο – Σήμερα η νεκροψία

Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση – Έρευνες σε κτίριο ΜΚΟ και μαιευτήριο – Σήμερα η νεκροψία

Αστυνομικοί θα εξετάσουν πρόσωπα «κλειδιά», ανάμεσά τους ένας κοινωνικός λειτουργός και μια γυναικολόγος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το νεκρό εμβρύο που εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο κέντρο της Αθήνας.

Εντός της ημέρας αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που δεν αποκλείεται να δώσει απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα. Την ίδια ώρα, κλιμάκιο της Ασφάλειας, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, κάνει αυτοψία σε κτίριο ΜΚΟ και σε μαιευτήριο, στο φρεάτιο των οποίων υπάλληλος εταιρείας καθαρισμού εντόπισε χθες με μικροκάμερα το νεογνό, ενώ εκτελούσε εργασίες καθαρισμού. Αμέσως άρχισε να βγάζει αντικείμενα μέσα από την αποχέτευση και ενημέρωσε τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης ΜΚΟ σχετικά με το μακάβριο εύρημα του, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν με τη σειρά τους, ότι θα ενημερώσουν αυτοί τις αρχές.

Περίπου στις 6:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το εύρημα τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες, που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του. Αστυνομικοί θα εξετάσουν πρόσωπα «κλειδιά» από γραφεία που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο, ούτως ώστε να συντονίσουν το επόμενο στάδιο των ερευνών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα εξεταστούν, είναι ένας κοινωνικός λειτουργός, αλλά και μια γυναικολόγος που εργάζονται εθελοντικά σε γραφεία, τα οποία βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το έμβρυο.