Κώστας Πολυχρονόπουλος: «Ντρέπομαι, μας ρεζίλεψε, μας κατέστρεψε» λέει ο γαμπρός του

Κώστας Πολυχρονόπουλος: «Ντρέπομαι, μας ρεζίλεψε, μας κατέστρεψε» λέει ο γαμπρός του

«Δεν γνώριζα τίποτα για την εξάρτηση που έχει από τον τζόγο. Έβλεπα να τον αγκαλιάζει ο κόσμος και δεν πήγε το μυαλό μου ποτέ παραπέρα»

Ενδοοικογενειακή κόντρα φαίνεται να ξεσπά μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και έπειτα από την εισαγγελική παρέμβαση, καθώς φέρεται να έχει καταχραστεί 600.000 ευρώ της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» για να παίξει τζόγο, σύμφωνα με την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Ο γαμπρός του Κώστα Πολυχρονόπουλου, που είδε και το δικό του όνομα να συσχετίζεται με την πολύκροτη υπόθεση για ξέπλυμα χρήματος και απάτηδηλώνει ντροπιασμένος, μετά και την εισαγγελική εντολή.

«Ντρέπομαι. Ντρέπομαι να συναντήσω ακόμα και τους φίλους μου» λέει ο Παύλος Τζίτζης, μιλώντας στο Live News.

Επαναλαμβάνει ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον τζόγο και ότι τον επίμαχο τραπεζικό λογαριασμό, διαχειριζόταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Αναφέρει μάλιστα ένα χαρακτηριστικό περιστατικό που του έχει μείνει αποτυπωμένο. «Είδα κάποια χρήματα στον λογαριασμό μου, τα οποία ήταν περισσότερα από τον μισθό μου. Τρόμαξα. Λέω τόσα παίρνω, πώς βρέθηκαν παραπάνω. Ρώτησα τους συναδέλφους μου και δεν είχαμε πάρει τίποτα από τη δουλειά. Κάποια στιγμή με παίρνει ο κουνιάδος μου και μού λέει “ήταν χρήματα, τα πήρες”. Του απάντησα ναι και ζήτησε να του τα στείλω γιατί τα είχε ανάγκη. Ήταν χρήματα δωρεών» λέει.

Όπως λέει, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος του τηλεφώνησε αμέσως μετά την ανάληψη των 700 ευρώ, για να του ζητήσει να του επιστρέψει τα χρήματα. «Μου είπε ότι τα θέλει για να πάει στην Κρήτη να μαγειρέψει και του τα έστειλα αμέσως».

Ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, είναι πεπεισμένος πως μπλέχτηκε στην όλη υπόθεση επειδή έβαλε την υπογραφή του, σε ένα χαρτί που δεν έπρεπε.

Τότε, όπως λέει, δεν πίστευε πως επρόκειτο για παγίδα του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας.

«Δεν ήξερα ότι υπόγραφα για αυτό το πράγμα. Άκουγα που συζητούσαν για μια επιχείρηση και ξαφνικά μου έφερε ένα χαρτί για να υπογράψω» ισχυρίζεται.

«Μας ρεζίλεψε»

«Ρεζίλεψε την οικογένειά του. Κατέστρεψε εμένα, τη γυναίκα μου. Μας ξεφτίλισε. Αυτός ήθελε να κάνει όλα αυτά αλλά τη μανούλα του, την αδερφή του δεν τις σκέφτηκε; Μπροστά βοηθούσε και πίσω έπαιζε; Να έχει δύο πρόσωπα;» λέει ο κ. Τζίτζης.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν τον είχε δει να παίζει και δεν τον είχε ακούσει να λέει το παραμικρό για θέμα τζόγου.

Ερωτώμενος, πώς γίνεται να μην γνώριζε ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πήγαινε τόσο συχνά σε πρακτορεία, ο κ. Τζίτζης απαντά ότι «δεν ζω στην Αθήνα, αλλά στην Αίγινα. Εδώ βρίσκομαι μόνο τα σαββατοκύριακα. Κατά καιρούς έχω μαγειρέψει και έχω βοηθήσει στην κοινωνική κουζίνα. Δεν γνώριζα τίποτα για την εξάρτηση που έχει από τον τζόγο. Έβλεπα να τον αγκαλιάζει ο κόσμος και δεν πήγε το μυαλό μου ποτέ παραπέρα».

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι «δεν τον έχει δει να πουλά πράγματα, όπως έχει ακουστεί».