Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα, πινακίδα και δύο δέντρα – Νεκρός ένας άνδρας

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη – Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα, πινακίδα και δύο δέντρα – Νεκρός ένας άνδρας

Ο συνοδηγός του οχήματος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο

Δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου.Το τροχαίο συνέβη στην είσοδο της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Παλαιού Σταθμού και Βουτυρά.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άντρας μέσης ηλικίας,όπως μεταδίδει η ΕΡΤ κατά τις πρώτες πληροφορίες, αγνώστων λοιπών στοιχείων, και με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, προσέκρουσε σε νησίδα, έκοψε δύο δέντρα μικρού μεγέθους, «καρφώθηκε» σε κολώνα και ανετράπη, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο συνοδηγός του τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος, έχουν ήδη παραγγελθεί τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (13/1/2024) στην συμβολή των οδών Παλαιού Σταθμού με Σταύρου Βουτηρά (ρεύμα προς κέντρο πόλης), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας αγνώστων μέχρις στιγμής στοιχείων, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε ρυθμιστική πινακίδα, δύο δέντρα και κολώνα φωτισμού και ανετράπη επί της διαχωριστικής νησίδας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Η κολώνα φωτισμού αποκολλήθηκε και έπεσε σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τα οποία βρισκόντουσαν σε προσωρινή διακοπή πορείας προ ερυθρού σηματοδότη στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προκαλώντας τους υλικές ζημιές.

Ο θανών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.