Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: «Η αδερφή του 39χρονου έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική»

Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: «Η αδερφή του 39χρονου έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική»

Ο δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου για το έγκλημα σχετικά με την κατηγορία που του αποδίδεται από την αδελφή του και για βιασμό

Στην αντεπίθεση περνά ο 39χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη, μέσω του δικηγόρου του Όθωνα Παπαδόπουλου.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, ο συνήγορος του κατηγορουμένου μιλώντας σήμερα στον Status fm 107,7 Όθωνας Παπαδόπουλος υποστήριξε πως η αντιδικία με την αδερφή του κατηγορουμένου είναι έντονη και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δυνατόν να τρελάθηκαν όλοι οι δικαστές, που χειρίστηκαν όλες τις υποθέσεις ή να θέλησαν να κάνουν χάρη στον συγκεκριμένο κατηγορούμενο. Προφανώς έκριναν, ότι δεν ετίθετο θέμα».

«Η πολύ έντονη αντιδικία που είχε ο κατηγορούμενος με την αδελφή του τα προηγούμενα χρόνια, δεν συνδέεται με την υπόθεση της Γεωργίας, που είναι υπό διερεύνηση. Όλο αυτό αναπαράγεται από τα μέσα με πρωτοβουλία της αδερφής του. Η θέση η δική του είναι, ότι η αδελφή του έχει έντονη αντιδικία μαζί του λόγω προσωπικών διαφορών και είναι πρόσωπο το οποίο έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική».

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 39χρονου έχει ασκηθεί και ποινική δίωξη για τον βιασμό της αδερφής του. «Το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος μετά από τις επανειλημμένες μηνύσεις της αδερφή του και δεν κρίθηκε από κανένα αρμόδιο δικαστήριο και δεν κρατήθηκε, ακόμα και αν οι ποινές ήταν με αναστολή, κάτι δείχνει σε σχέση με την βασιμότητα των μηνύσεων. Δεν είναι δυνατόν να τρελάθηκαν όλοι οι δικαστές που χειρίστηκαν όλες τις υποθέσεις ή να θέλησαν να κάνουν χάρη στον συγκεκριμένο κατηγορούμενο. Προφανώς έκριναν ότι δεν ετίθετο θέμα», πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση του κατηγορούμενου, ο δικηγόρος του είπε, πως βρίσκεται σε ταραχή και σύγχυση, ενώ για τον έτερο κατηγορούμενο που είναι και φίλος υποστηρίζει ότι αυτός είναι ο δράστης.