Δολοφονία 41χρονης στην Θεσσαλονίκη: Το «θέατρο» του κατηγορούμενου συντρόφου της που θύμισε… Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Δολοφονία 41χρονης στην Θεσσαλονίκη: Το «θέατρο» του κατηγορούμενου συντρόφου της που θύμισε… Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο 39χρονος συνεχίζει να δηλώνει αθώος και δείχνει ως δράστη τον φίλο του, που έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του στη μεταφορά του πτώματος της εγκύου

Πολλά είναι τα κοινά στοιχεία με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έχει το... θέατρο που έπαιξε ο κατηγορούμενος σύντροφός της 41χρονης για τη δολοφονία της στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της άτυχης Γεωργίας, ο σύντροφός της ξεκίνησε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, και επιχειρεί να θολώσει τα νερά.

Εμφανιζόταν περίλυπος, όπως ο Αναγνωστόπουλος, ενώ είχε σκοτώσει την 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκα Νερά. Και σε αυτή την περίπτωση γυναικοκτονίας της 41χρονης ο φερόμενος δράστης εξέφρασε την... αγωνία του και αναφέρθηκε μηνύματα που δήθεν έστειλε το θύμα, αφού έφυγε από το σπίτι.

Άλλο κοινό στοιχείο των δύο περιπτώσεων είναι η σκηνοθεσία ληστείας, σκηνικό που είχε στήσει και ο Αναγνωστόπουλος.

«Ξυπνάω εννιά η ώρα το πρωί περίπου και βλέπω ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι αγάπη μου έχω φθάσει στο σπίτι, ότι έχει πάρει κάποια χρήματα από το συρτάρι. 5.00Ο ευρώ μου ζητάει να μη θυμώσω και ότι θα μου εξηγήσει μετά θα τα πούμε μετά και ότι με αγαπάει, λίγη ώρα μετά, λίγη ώρα μετά, στέλνει μήνυμα στην μητέρα της, ότι δεν θα έρθω σπίτι έχω μία εκκρεμότητα».

Συνεχίζοντας την ίδια στρατηγική, γεμίζει τη γειτονιά με αφίσες της Γεωργίας και εμφανίζεται επικριτικός ακόμη και για την αστυνομία.

«Στις δύο του μηνός ψάχνω στα σημεία που πηγαίνουμε μαζί με την Γεωργία, επικοινωνώ εγώ ο ίδιος με την αστυνομία, τους παρακαλάω μέχρι την Τετάρτη το πρωί να πάω από εκεί να δουν τα μηνύματα να δουν τις ώρες».

Δε λυγίζει ακόμα και όταν οι έρευνες στρέφονται εναντίον του, όταν το κινητό του κατάσχεται από την αστυνομία, όπως τονίστηκε στο Mega.

«Δε με απασχολεί ακόμα και αν με θεωρεί η αστυνομία ύποπτο για κάποιο λόγο, ας κάνει ότι σκοπεύει καλύτερο για να βρεθεί η Γεωργία».

Προσπαθεί να δημιουργήσει αμφιβολίες για την δολοφονημένη γυναίκα.

«Αν ήθελε κάτι να κρύψει για κάποιο λόγο, το έκρυβε, δε μπορεί οι κολλητές της να μην ξέρανε ότι είναι έγκυος».

Κάνει τα πάντα για να γίνει πιστευτός. Βάζει μπροστά ακόμα και το 13χρονο παιδί της.

«Την ικετεύω να πάρει το παιδί ένα τηλέφωνο, έχουμε μοιραστεί τις αγωνίες μας για αυτό το παιδί. Και δεύτερον να στείλει ένα μήνυμα ότι είναι καλά. Δεν θέλει; Αισθάνθηκε κάτι; Ας πάρει έστω την αστυνομία, ας επικοινωνήσει έστω».

Ακόμα και λίγες ώρες πριν συλληφθεί, ανέπτυσσε θεωρίες περί παραβίασης του σπιτιού επέμενε.

«Θα γυρίσω τον κόσμο ανάποδα και θα βρω τι έχει γίνει, έτσι κόντρα σε πολλούς που προσπαθούν να δυσχεραίνουν την έρευνα».

Σε αυτό το... μοτίβο ο 39χρονος συνεχίζει να δηλώνει αθώος και δείχνει ως δράστη, τον φίλο του, που ομολόγησε τη συμμετοψή στη μεταφορά του πτώματος της 41χρονης. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε συλληφθεί στο μνημόσυνο της σκοτωμένης Καρολάιν στην Αλόννησσο.