Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου στην Αγία Παρασκευή: Άφαντοι παραμένουν οι ανήλικοι δράστες και οι γονείς τους

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου στην Αγία Παρασκευή: Άφαντοι παραμένουν οι ανήλικοι δράστες και οι γονείς τους

Το θύμα και τουλάχιστον ο ένας από τους δράστες, είναι συμμαθητές σε ένα από τα πιο γνωστά ιδιωτικά σχολεία των βορείων προαστείων

Εξαφανισμένοι παραμένουν οι ανήλικοι, που κατηγορούνται για την άγρια κακοποίηση 13χρονου στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και οι γονείς τους, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Παράλληλα, οι έρευνες συνεχίζονται και για την ταυτοποίηση του τρίτου δράστη, που διαφεύγει επίσης της σύλληψης και φέρεται να είναι αυτός, που τραβούσε βίντεο με το κινητό του όλα τα σοκαριστικά που έκαναν στον 14χρονο. Παρά τις αναζητήσεις της Αστυνομίας στα σπίτια, ακόμα και στις εξοχικές κατοικίες των δύο δραστών που έχουν ταυτοποιηθεί για την επίθεση, παραμένουν άφαντοι και μαζί με αυτούς και οι γονείς τους.

Το γεγονός προκαλεί εύλογα ερωτήματα για τη στάση των γονιών, που φαίνεται να καλύπτουν τα δύο παιδιά για την άκρως παραβατική συμπεριφορά τους και να κρύβονται οικογενειακώς, προκειμένου να αποφύγουν το αυτόφωρο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το θύμα όσο και τουλάχιστον ο ένας από τους δράστες, είναι συμμαθητές σε ένα από τα πιο γνωστά ιδιωτικά σχολεία των βορείων προαστείων.