Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου στην Αγία Παρασκευή: «Είπαν ότι εάν ανοίξει το στόμα του θα τον σκοτώσουν»

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου στην Αγία Παρασκευή: «Είπαν ότι εάν ανοίξει το στόμα του θα τον σκοτώσουν»

Τόσο οι ανήλικοι δράστες όσο και οι γονείς τους είναι άφαντοι και δεν έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές

Σε σοκ βρίσκεται ακόμα ο 13χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από συνομηλίκους του στην Αγία Παρασκευή, με τους ανήλικους δράστες να έχουν εξαφανιστεί μαζί με τους γονείς τους και να αναζητούνται από τις Αρχές.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 13χρονος βγήκε από το σπίτι του για να πάει βόλτα τον σκύλο του. Τότε οι συνομίληκοί του που του είχαν στήσει ενέδρα, του επιτέθηκαν, δίνοντάς του μπουνιά στη μύτη και τον έβαλαν να γονατίσει κάτω, τραβώντας τον βίντεο. Στη συνέχεια οι ανήλικοι τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του και να τους ακολουθήσει ξυπόλητος στον δρόμο, για να του δώσουν πίσω τον σκύλο του.

«Εκκρεμεί απειλή θανάτου στον γιο μου»

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο πατέρας του 13χρονου δήλωσε, ότι ο γιος του βρίσκεται ακόμα σε σοκ, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα δει κάποιον ψυχολόγο, ώστε να κριθεί, εάν είναι σε θέση να επιστρέψει στο σχολείο του. «Το παιδί είναι σε μία κατάσταση σοκ. Αυτή τη στιγμή νιώθει, ότι εκκρεμεί εις βάρος του απειλή. Στο παιδί είπαν, πως εάν ανοίξει το στόμα του, θα τον σκοτώσουν. Το παιδί δεν μπορούσε να μας πει τι έγινε, όταν ήρθε αιμόφυρτο, ξυπόλητο και κλαίγοντας» είπε.

Αναφερόμενος στο πως θα δρούσε, εάν το παιδί του ήταν στη θέση του θύτη, είπε: «Πρώτα θα το κατσάδιαζα και μετά θα έπαιρνα έναν δικηγόρο, να του εξηγήσει τι άσχημα πράγματα είναι αυτά που κάνει. Μετά θα το πήγαινα στην Αστυνομία, πρώτα απ’ όλα να κάνουμε την άρση της απειλής θανάτου στο άλλο παιδάκι». «Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί απειλή θανάτου στον γιο μου. Ο γιος μου ξέρει αυτή τη στιγμή, ότι κάποιος απειλεί τη ζωή του», συμπλήρωσε ο πατέρας του 14χρονου.