Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στο Ίλιον: «Είχαν παρεξηγηθεί για μία κοπέλα»

Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στο Ίλιον: «Είχαν παρεξηγηθεί για μία κοπέλα»

Τι λέει ο πατέρας του 14χρονου που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Πώς συνέβη το αιματηρό περιστατικό το βράδυ Πέμπτης στο Ίλιον, όπου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι ο 14χρονος γιος του από ανήλικο, περιέγραψε στο MEGA ο πατέρας του θύματος.

Οι δύο ανήλικοι φέρεται να είχαν δώσει «ραντεβού» στην πλατεία Ιλίου με τις παρέες τους ο καθένας. Επικράτησε ένταση, με τα ανήλικα αγόρια να αρχίζουν να φωνάζουν και τα αίματα ανάβουν. «Είχανε παρεξηγηθεί, από ό, τι μου είχε πει ο μικρός, με έναν από το Instagram, που είναι και αυτός στην ίδια ηλικία μαζί του και είχανε παρεξηγηθεί για μία κοπέλα. Βρεθήκαν στο πάρκο και με το που βρεθήκαν, σπρωχτήκαν τα μικρά και του έβγαλε μαχαίρι και του επιτέθηκε. Αυτός που βάζει το μαχαίρι, είναι ένας που έχουν μιλήσει στο Instagram, αλλά έχει κοινούς γνωστούς με τους φίλους του. Το συμβάν έγινε κατά τις 9 η ώρα και εγώ το έμαθα 11» είπε αρχικά ο πατέρας του θύματος.

Ερωτηθείς πώς ενημερώθηκε, απάντησε: «Με πήραν και μου είπαν, ότι έγινε αυτό και αυτό και πήρα τηλέφωνο εγώ τον μικρό και μου είπε "μπαμπά δεν έγινε κάτι", ήθελε να το κρύψει από εμένα ο μικρός. Με το που ενημερώθηκα και είπα με μαχαίρι, λέω "τώρα τι έγινε". Νόμιζα ότι έγινε κάτι κακό και πάλι καλά, μετά με το που το είδα και είδα ότι είναι μία γρατζουνιά στην ουσία πάνω από το γόνατο, λέω "δόξα τον Θεό". Μετά το Παίδων έδωσε κατάθεση και ο μικρός, έδωσα και εγώ, είπε ότι είχε ένα σουγιά αυτός και το είχε κρυμμένο μέσα στο μανίκι του, από την ζακέτα του».