Θρίλερ με την αρπαγή 29χρονου στην Ανάβυσσο – Συνελήφθη ένας από τους τρεις δράστες

Θρίλερ με την αρπαγή 29χρονου στην Ανάβυσσο – Συνελήφθη ένας από τους τρεις δράστες

Περιπετειώδεις καταδίωκη των κακοποιών οι οποίοι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, εμβόλισαν μία μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ανάβυσσο, όπου τρεις άνδρες ακινητοποίησαν έναν 29χρονο προγραμματιστή και απέσπασαν αρχεία από τους υπολογιστές της εταιρείας του.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο 29χρονος γυρνούσε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του. Τότε, ένα όχημα με τρία άτομα πλεύρισαν το αυτοκίνητο του 29χρονου αναγκάζοντας τον να σταματήσει, τον ακινητοποίησαν δένοντάς του τα χέρια και έβαλαν ταινία στο στόμα του. Οι δράστες απέσπασαν το πορτοφόλι του προγραμματιστή, το οποίο περιείχε κάρτες και την ταυτότητά του, καθώς και τα κλειδιά του γραφείου του στους Αμπελόκηπους.

Μετά από ώρα, ο 29χρονος κατάφερε να αποδεσμευτεί και πήγε σε ένα βενζινάδικο, από όπου επικοινώνησε με την αστυνομία. Η ανταπόκριση των Αρχών ήταν άμεση και δύο μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στους Αμπελόκηπους, όπου βρίσκεται το γραφείο του 29χρονου. Εκεί εντόπισαν τους τρεις δράστες, οι οποίοι προκειμένου να διαφύγουν, δεν δίστασαν να εμβολίσουν μία από τις μηχανές των αστυνομικών.

Η δεύτερη μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την καταδίωξη και κατάφερε να συλλάβει έναν από τους τρεις δράστες, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 24 ετών και κατάγεται από την Μολδαβία.