Βίντεο-ντοκουμέντο της δράσης διαρρηκτών στην Παλλήνη – Οι δράστες ξυλοκόπησαν ιδιοκτήτη διαμερίσματος που τους έπιασε στα… πράσα

Βίντεο-ντοκουμέντο της δράσης διαρρηκτών στην Παλλήνη – Οι δράστες ξυλοκόπησαν ιδιοκτήτη διαμερίσματος που τους έπιασε στα… πράσα

Ο 52χρονος επέστρεφε από τα ψώνια του και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο κακοποιούς

Τον απόλυτο τρόμο έζησε χθες το απόγευμα ένας 52χρονος στην Παλλήνη, ο όποιος βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο διαρρήκτες, οι οποίοι εισέβαλαν στο διαμέρισμά του, τον χτύπησαν και στη συνέχεια έγιναν «καπνός».

Ήταν λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα, όταν ο 52χρονος έφυγε από το σπίτι του επί της οδού Αφανών Ηρώων και πήγε να ψωνίσει. Μετά από ένα τέταρτο επέστρεψε και αντιλήφθηκε πως τα φώτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτά και η μπαλκονόπορτα παραβιασμένη. Μόλις άνοιξε την πόρτα, είδε δύο άνδρες να έχουν κάνει άνω-κάτω τα δωμάτια αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή. Στην προσπάθειά του να τους σταματήσει, οι κακοποιοί τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια πήδηξαν από το μπαλκόνι και εξαφανίστηκαν.

Όπως φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο που προέβαλε το Star, κάτω από το διαμέρισμα κρατούσαν τσίλιες δύο ακόμη άτομα, τα οποία παρακολουθούσαν τις κινήσεις του θύματος και τον ακολούθησαν μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας. Στα πλάνα διακρίνεται ο ένας δράστης, ο οποίος μόλις έχει πηδήξει από το μπαλκόνι, να διασχίζει τρέχοντας την οδό Αφανών Ηρώων και να κατευθύνεται προς το Πάρκο της Κάντζας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνά των Αρχών για τον εντοπισμό τους.