Θρήνος για τον Στέλιο Ρόκκο: «Τον βρήκαμε εκεί που σκάει το κύμα, δεν ξέρω πόσες ώρες ήταν νεκρός»

Θρήνος για τον Στέλιο Ρόκκο: «Τον βρήκαμε εκεί που σκάει το κύμα, δεν ξέρω πόσες ώρες ήταν νεκρός»

Τι είπε ο άνθρωπος που εντόπισε νεκρό τον 50χρονο αδελφό του τραγουδιστή στην παραλία στη Λήμνο

Συγκλονισμένoι είναι οι φίλοι και τα αγαπημένα πρόσωπα του Νίκου Ρόκκου, αδελφού του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν πήγε για ψαροντούφεκο και δε γύρισε ποτέ.

Ο φίλος του, που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εντόπισε τη σορό του, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπη «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Κατερινα Σουλιώτη και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε όλο το νησί. «Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί. Τον ήξερα πολύ καλά. Δυστυχώς, έτυχε σε εμένα να τον βρω και σε έναν φίλο μου. Τον βρήκαμε στην παραλία, εκεί που σκάει το κύμα. Νεκρό. Δεν ξέρω πόσες ώρες ήταν εκεί. Εμείς τον βρήκαμε στις 10:00 το βράδυ. Μόλις μάθαμε ότι αγνοείται, κινητοποιήθηκε όλο το χωριό για να τον βρει», είπε ο καλός φίλος του Νίκου Ρόκκου.

Συγκλονισμένη η Λήμνος από τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Ρόκκου

Ο Νίκος Ρόκκος ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, αγαπητός και φρόντιζε τους γύρω του. Η κάμερα της εκπομπής του Star ταξίδεψε στη Λήμνο και όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για τον συγχωριανό τους.

«Την Πέμπτη, πριν την Πρωτοχρονιά, ήθελε να πάει για ψάρεμα ο Νίκος. Πήγε πράγματι. Του είπα να μην ξαναπάει, γιατί μεσολαβούσε η Πρωτοχρονιά και δε θα μπορούσα να τα πουλήσω. Μου είπε, ότι θα πάει για χταπόδια, για να έχει για το μαγαζί του. Παρασκευή τον περίμενα να με πάρει τηλέφωνο. Τον πήρα, δεν το σήκωσε και το απόγευμα έμαθα, ότι έψαχναν τον Νίκο να τον βρουν», είπε ένας ακόμα φίλος του αδικοχαμένου Νίκου Ρόκκου.

Πατέρας τριών παιδιών, ο Νίκος Ρόκκος είχε εκλεγεί και πρόεδρος στο χωριό του και θα αναλάμβανε τώρα τα καθήκοντά του.