Με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα πάνω από τον ουρανό της Ακρόπολης η Αθήνα υποδέχθηκε το 2024 – Δείτε φωτογραφίες

Με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα πάνω από τον ουρανό της Ακρόπολης η Αθήνα υποδέχθηκε το 2024 – Δείτε φωτογραφίες

Φαντασμογορική η αλλαγή του χρόνου σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Σε ιδιαίτερα γιορτινό ρυθμό, μέσα από μία φαντασμαγορική τελετή με μουσική και κέφι, η Αθήνα υποδέχθηκε το 2024, στέλνοντας ακόμη μία χρονιά μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Με δύο εορταστικές συναυλίες, αλλά και με ντουέτα, καλλιτέχνες καλωσόρισαν τη νέα χρονιά δυναμικά με τα τραγούδια τους.

Πολυάριθμα, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον αθηναϊκό ουρανό πάνω από την Ακρόπολη, τη Βουλή και το Σύνταγμα, δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας στον λόγο του απευθύνθηκε κατά την αντίστροφη μέτρηση στους Αθηναίους λέγοντας πως ήρθε η ώρα να θυμηθούμε την αλληλεγγύη για να γίνει η Αθήνα μία πόλη πράσινη.

O τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσίασε μία μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών.

Το δικό της στίγμα έδωσε στη βραδιά και η δημοφιλής τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, Μαρίνα Σάττι, με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της ως τις πρώτες ώρες του 2024.

Εντυπωσιακη η υποδοχή του 2024 στον Πειραιά

Με μια φαντασμαγορική αλλαγή χρόνου υποδέχτηκε το 2024 ο Πειραιάς.

Επίκεντρο των εκδηλώσεων βέβαια ήταν για άλλη μια φορά ο Πύργος στο Λιμάνι.

Σόου βεγγαλικών και στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη η οποία βρισκόταν σε εορταστικούς ρυθμούς από το πρωί της Κυριακής, ο ουρανός φώτισε το απόγευμα με φαναράκια, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου.

«Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι και την αλλαγή του χρόνου, σας περιμένουμε στην πλατεία Αριστοτέλους, στο Άγαλμα του Βενιζέλου, για να γεμίσουμε με φαναράκια τον ουρανό της πόλης, την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Με την έλευση του νέου χρόνου τον ουρανό της Θεσσαλονίκης φώτισαν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Η ρίψη τους έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους και ήταν προσφορά του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.