Σοκάρει η δολοφονία 32χρονου αστυνομικού σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη – Το θύμα προσπάθησε να σταματήσει καβγά

Σοκάρει η δολοφονία 32χρονου αστυνομικού σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη – Το θύμα προσπάθησε να σταματήσει καβγά

O 44χρονος δράστης τον μαχαίρωσε στον λαιμό

Ένας 32χρονος αστυνομικός βρήκε σοκαριστικό θάνατο σε μπυραρία της ανατολικής Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Δράστης είναι ένας 44χρονος Νορβηγός. Ο 32χρονος φέρει ένα τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό, κάτω από την τραχηλική χώρα, όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, που επικαλείται το thestival.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχτηκε λίγο μετά τις 04:00, όταν ο 44χρονος διαπληκτίστηκε με τον κουμπάρο του αστυνομικού και έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Τότε, ο 32χρονος αστυνομικός επενέβη για να προστατεύσει τον κουμπάρο του, με τον 44χρονο να τον μαχαιρώνει στον λαιμό. Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος.

Τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα φέρεται να διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη σορό του 32χρονου αστυνομικού.

Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους». Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην μπυραρία όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν αστυνομικούς που βρίσκονταν σε παρακείμενο κτίριο όπου εδρεύει η Υπηρεσία των ΜΑΤ. Ακολούθησε η σύλληψη του δράστη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται.

Ο κουμπάρος του θύματος, ελαφρά τραυματίας, μεταφέρθηκε για παροχή πρώτων βοηθειών στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.