Δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 28χρονο τράπερ που συνελήφθη ως μέλος σπείρας που λήστευε ΑΤΜ

Δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 28χρονο τράπερ που συνελήφθη ως μέλος σπείρας που λήστευε ΑΤΜ

Οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου την Τετάρτη για να απολογηθούν

Το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση και κατά συρροή αποδόθηκε από την εισαγγελία σε βάρος του τράπερ, που συνελήφθη ως μέλος του κυκλώματος με τα ΑΤΜ.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι το συγκεκριμένο αδίκημα δεν περιλαμβανόταν στο διαβιβαστικό αλλά προστέθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα , όταν εξέτασε τα στοιχεία της δικογραφίας. Το αδίκημα αφορά σε καταδίωξη στο Αίγιο μετά από ληστεία σε ΑΤΜ στην οποία φέρονται να εμπλέκονται οι τρεις κατηγορούμενοι.

Επιπλέον, στον τράπερ αλλά και στους συγκατηγορουμένους του έχουν αποδοθεί, κατά περίπτωση , τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, της έκρηξης από κοινού, της διακεκριμένης οπλοκατοχής , της προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών υλών. Παράλληλα διώκονται και για πλαστογραφία μετά χρήσης, εμπρησμό, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοφορία και οπλοχρησία , παράνομη βία και άσκοπους πυροβολισμούς.

Οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου αύριο Τετάρτη προκειμένου να απολογηθούν .

Μαρία Ζαχαροπούλου