Θρίλερ με τον 44χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του – Αποκλείουν την αυτοχειρία οι οικείοι του

Θρίλερ με τον 44χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του – Αποκλείουν την αυτοχειρία οι οικείοι του

Η σύζυγός του τον είχε καταγγείλλει το ίδιο βράδυ για ενδοοικογενειακή βία - Για θέματα στον εργασιακό του χώρο κάνει λόγο ο αδελφός του

Στο σενάριο της αυτοχειρίας συγκλίνουν όλα τα στοιχεία για τον 44χρονο που βρέθηκε απανθρακωμένος το βράδυ του Σαββάτου μέσα στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Ιωνίας στο Μενίδι.

Η αδελφή του μιλώντας στο MEGA αποκλείει κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο. «Δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί είναι ένας άνθρωπος, που λατρεύει την οικογένεια του, που δεν είχε λόγο να το κάνει, ένας αξιόλογος πατέρας, υπέροχος σύζυγος, σας το λέω, όχι επειδή είναι αδελφός μου, επειδή είναι έτσι τα πράγματα» λέει. Το αυτοκίνητο του 44χρονου ήταν σταθμευμένο, με τον ίδιο στην θέση του οδηγού, όταν περίοικοι το είδαν ξαφνικά να λαμπαδιάζει.

Η Πυροσβεστική ανέσυρε τη σορό του 44χρονου, με τα εκτεταμένα εγκαύματα να δυσκολεύουν τη διαδικασία της αναγνώρισης. «Πήγε ο αδελφός μου να αφήσει την κόρη του σε ένα πάρτι, επιστρέφοντας πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του. Ειδοποιήθηκε η νύφη μου. Βρήκανε τα στοιχεία της από τις πινακίδες, την πήραν τηλέφωνο, πήγε από εκεί. Καταλαβαίνετε την γυναίκα του να αντικρίζει τον άνθρωπό της να καίγεται μέσα στο αμάξι;» λέει η αδελφή του.

Η ίδια διαψεύδει ότι υπήρχαν ποβλήματα στο ζευγάρι. Όπως είπε «προβλήματα δεν υπήρχαν. Ήταν οικογενειάρχης, δουλεύαν και οι δύο. Είχαν τα παιδιά τους. Η κόρη του σπούδαζε, μία χαρά οικογένεια». Παρά τα όσα ισχυρίζεται η αδελφή του όμως, πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να διαπληκτίστηκε έντονα εκείνο το απόγευμα στο σπίτι τους στις Αχαρνές. Μάλιστα, η 42χρονη το ίδιο βράδυ κατήγγειλε τον σύζυγο της στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας για ξυλοδαρμό. Αμέσως δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και εκδόθηκε σήμα για την αναζήτηση του 44χρονου. Ωστόσο, ο άνδρας είχε ήδη εντοπιστεί νεκρός μέσα στο φλεγόμενο όχημα.

«Δεν υπήρχε λόγος να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί λάτρευε την οικογένεια του και τα παιδιά του. Έλεγε ότι "είμαι πασάς στα Γιάννενα, έχω τρεις γυναίκες στο σπίτι" και καμάρωνε "με έχουν στα ώπα – ώπα οι γυναίκες μου"» λέει η αδελφή του. Αλλά και ο αδελφός του θύματος μιλώντας στο MEGA απέκλεισε κι αυτός το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. «Ότι τον απείλησε, ότι θέλω να χωρίσουμε και … και… πιάστηκαν στα χέρια, μπορεί να έγινε. Που δεν το νομίζω» είπε αρχικά.

Συνέχισε δε δίνοντας μια άλλη διάσταση στην υπόθεση, καθώς όπως είπε: Ο άνθρωπος λειτουργούσε σαν υπάλληλος σε εταιρεία πετρελαίου. Ένας ενδιαφέρθηκε να πάει να πάρει κατάθεση από τον χώρο εργασίας του; Ο αδελφός μου ήταν ένας αγνός, δεν πείραζε και στην δουλειά του ήταν υπεράριστος και δεχόταν πάρα πολύ πόλεμο μέσα στην δουλειά του. Πελάτες υψηλού επιπέδου ήθελαν μόνο αυτόν, για να πηγαίνουν και να τους γεμίζει με καύσιμα». Πρόσθεσε δε, ότι «όλοι τον είχαν στην μπούκα, διότι "ποιος ο λόγος που επιλέγουν εσένα;". Το συμβάν έγινε στα 100 μέτρα από την δουλειά του. Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι».

Φως στα αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της Πυροσβεστικής.