Σε δίκη παραπέμπονται Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού για την υπόθεση Κιμούλη

Σε δίκη παραπέμπονται Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού για την υπόθεση Κιμούλη

Στο εδώλιο θα καθίσουν και δύο γιατροί για έκδοση ψευδών βεβαιώσεων υγείας στην Ζέτα Δούκα

Νέα εξέλιξη υπάρχει στη διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά, οι οποίοι έχουν καταγγείλλει τον δημοφιλή ηθοποιό και σκηνοθέτη για βιαιοπραγία σε βάρος της πρώτης και βάναυση συμπεριφορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», σε δική παραπέμπονται οι δύο γιατροί που φέρεται να έχουν υπογράψει βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα από την πίεση κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ για ηθική αυτουργία παραπέμπεται η Ζέτα Δούκα. Επιπλέον, σε δίκη παραπέμπεται και η Δώρα Χρυσικού, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση στα ΜΜΕ, έπειτα από συνέντευξή της σε γνωστό site όπου μίλησε για «σκηνική αλητεία».

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε: «Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι, για τα όσα αδικήματα φέρονται ότι τέλεσαν. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η Δώρα Χρυσικού». Και συνέχισε: «Οι δυο γιατροί διώκονται με το αδίκημα για ψευδή έκδοση βεβαιώσεων υγείας. Γι’ αυτόν τον λόγο κάναμε μηνύσεις. Προς στιγμή δικαιωνόμαστε, γιατί οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο, αλλά θα εκδικαστούν κανονικά».

Με τη σειρά του στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, Γιώργος Γεράρης, ο οποίος ανέφερε, ότι «δεν είναι φοβερή νίκη του κ. Κιμούλη, πολλές υποθέσεις παραπέμπονται σε δίκη».