Συνελήφθη 16χρονος για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες στο Μοναστηράκι

Συνελήφθη 16χρονος για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες στο Μοναστηράκι

Αναζητείται ο συνεργός του με τον οποίο ο δράστης χτύπησαν τραυματίζοντας νεαρό άνδρα που παρενέβη, ενώ του έκλεψαν το κινητό του

Ένας 16χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ κατηγορούμενος για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια στην πλατεία Μοναστηρακίου.

Ειδικότερα, ο 16χρονος με συνεργό του ο οποίος αναζητείται, προσέγγισαν παρέα ανήλικων κοριτσιών στην πλατεία Μοναστηρακίου και αφού τις εξύβρισαν, προέβησαν σε προσβλητικές για τη γενετήσια ευπρέπεια χειρονομίες. Διερχόμενος νεαρός άνδρας που αντιλήφθηκε το περιστατικό, παρενέβη και στην προσπάθειά του να παύσει τις ενέργειες των δραστών, δέχθηκε χτυπήματα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του συμβάντος οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν το κινητό του. Αστυνομικοί που εκτελούσαν υπηρεσία σε κοντινό σημείο, προσέγγισε τους δράστες και παρά την προσπάθεια του 16χρονου να διαφύγει, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και κλοπή κατά συναυτουργία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.