Νέες αποκαλύψεις για τον «αρχηγό» στο κανάλι του You Tube όπου κακοποιούνταν ΑμΕΑ

Νέες αποκαλύψεις για τον «αρχηγό» στο κανάλι του You Tube όπου κακοποιούνταν ΑμΕΑ

Μαρτυρίες ότι έχει επεκτείνει την δράση του και στο Tik Tok κερδίζοντας χιλιάδες ευρώ από την εκμετάλλευση άλλων ατόμων και την αφέλεια όσων τον ακολουθούν

Στο στόχαστρό των Αρχών έχει μπει μετά τη σύλληψη του 42χρονου που βασάνιζε σε ζωντανή μετάδοση δύο άτομα με νοητική στέρηση σε κανάλι στο You Tube και ο άνθρωπος που αποκαλούν «αρχηγό», ο ιδρυτής του διαδικτυακού καναλιού.

Νέες μαρτυρίες στην εκπομπή Live News φανερώνουν τον τρόπο δράσης του. Ο επονομαζόμενος «αρχηγός» φιλοξενεί και πάλι στο διαμέρισμά του τα δύο παιδιά με νοητική στέρηση, για τα οποία έχει προφυλακιστεί ο 42χρονος youtuber. «Πέσανε τα donate και σου λέει ο (…) "τώρα πώς θα συνεχίσω να βγάζω λεφτά;" και πήγε στο TikTok. Τους πάσαρε στον άλλον και του είπε: "Τώρα που μου είναι άχρηστοι, πάρ’ τους εσύ να τους ξεζουμίσεις, ό,τι βγάλεις και εγώ τώρα η μεγάλη μπάζα είναι στο TikTok". Αν δεις στο TikTok, αυτός φιγουράρει στην κατάταξη Νο 1, δηλαδή μπορεί να βγάλει και 12.000 ευρώ την εβδομάδα», αναφέρει μαρτυρία στο MEGA.

Σύμφωνα με νέες καταγγελίες, ο εμπνευστής της κεντρικής ιδέας φαίνεται να βγάζει χρήματα από δωρεές συνδρομητών, εξαναγκάζοντας κοπέλες να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται στον χώρο, πάντα σε ζωντανή μετάδοση. «Ένας donator του έβαλε χρήματα, για να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις ένα κορίτσι που ήταν εξαρτημένο από ναρκωτικά. Έβαλε 20 ευρώ "εισιτήριο"», αναφέρει άλλη μαρτυρία.

Ο ίδιος ο «αρχηγός» που συνεχίζει να εκμεταλλεύεται και να εξευτελίζει ανθρώπους με νοητική αναπηρία, βάζοντας τους μέσα από challenge να μπλέκονται σε καυγάδες και τους ενθαρρύνει, απαντά μέσα από το κανάλι του στο You Tube, ότι «όλα αυτά τα παιδιά από την αφάνεια και το περιθώριο, γίνανε superstars, κυριολεκτικά superstars. Όταν κάποιοι είδαν, ότι αυτά τα παιδιά που είναι εύκολα διαχειρίσιμα να τους επηρεάσεις, γίνανε superstars, πήγανε από δίπλα να το παίξουνε φίλοι τους».

Συνεχίζει δε τα live streaming καθημερινά, δυναμώνοντας την τηλεόραση και περιμένοντας να ακούσει, τι καινούριο θα αποκαλυφθεί για αυτόν. «Θα στείλω μήνυμα στον "Εισαγγελάτo" να σταματήσει τους τραμπουκισμούς», είπε ειρωνικά σε live μετάδοση.

Καθημερινά έρχονται νέα βίντεο φρίκης στο φως, με τις Αρχές να ερευνούν πόσοι και με ποιον τρόπο εμπλέκονται σε αυτά. Μία γυναίκα που εντόπισε πολύ νωρίς την δράση των ανθρώπων αυτών, κατέθεσε την μαρτυρία της στην εκπομπή: «Έχει ξεκινήσει πριν από ενάμισι με δύο χρόνια, στα τέλη του 2021, όταν άρχισα να καταγγέλλω και στην Αστυνομία και σε οποιανδήποτε δημόσιο φορέα και τον Λευτέρη και τον "αρχηγό". Να ξέρετε όμως, ότι πίσω από τον Λευτέρη και τον "αρχηγό" υπάρχουν άλλα 20 άτομα» υποστηρίζει.

«Όταν καταγγέλθηκαν όλα αυτά, η Αστυνομία πολλές φορές με έδιωξε. Αρκετές φορές κάλεσα την Αστυνομία, γιατί είχαν έρθει σπίτι μου, μου σπάσανε το μαγαζί μου και το αυτοκίνητό μου. Συγκεκριμένα, είχα απευθυνθεί στο Α.Τ. Ηλιούπολης με την καταγγελία της κακοποίησης σε ΑμεΑ αρχικά και κατόπιν για κακοποίηση εναντίον και της οικογένειας μου. Τον Λευτέρη τον έχω καταγγείλει και για παιδοφιλία» αναφέρει.Στην συνέχεια η μάρτυρας ανέφερε, ότι όλη η ομάδα αυτών των youtubers έχει μεταφέρει την κακοποιητική τους δράση στο TikTok αυτή την περίοδο.