Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Εντοπίστηκε το DNA του οπαδού που συνελήφθη, στο μαχαίρι του οποίου βρέθηκε το αίμα του νεκρού φιλάθλου της ΑΕΚ

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Εντοπίστηκε το DNA του οπαδού που συνελήφθη, στο μαχαίρι του οποίου βρέθηκε το αίμα του νεκρού φιλάθλου της ΑΕΚ

Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του δολοφονημένου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα από τα μαχαίρια που είχαν περισυλλέξει οι αστυνομικοί από τον τόπο της φονικής επίθεσης και στο οποίο υπήρχε πάνω αίμα του θύματος, εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε DNA 35χρονου Έλληνα οπαδού.

Ο 35χρονος την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση όπου υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων είχε ένα μαχαίρι πάνω του το οποίο το έχασε.

Ο 35χρονος πάντως αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση. Η ταυτοποίηση δεν είναι αρκετή ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη.

Σημειώνεται πως ο 35χρονος συνελήφθη ενώ βρισκόταν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ώστε να καταθέσει για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Αυγούστου.

O 35χρονος βρίσκεται ήδη στις φυλακές Ναυπλίου καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε εις βάρος του ποινή φυλάκισης 12 μηνών αλλά και χρηματικό πρόστιμο για εμπλοκή του σε παλαιότερα επεισόδια στον Βόλο.

Όπως τονίζεται από τις ίδιες πηγές. ο 35χρονος τις επόμενες ημέρες θα εξεταστεί ξανά από τις Αρχές, για να διαπιστωθεί αν είχε εμπλοκή στο θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.