Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Φίλος του ο οπαδός που συνελήφθη – Τι είχε καταθέσει για τη μοιραία βραδιά

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Φίλος του ο οπαδός που συνελήφθη – Τι είχε καταθέσει για τη μοιραία βραδιά

Στο «μικροσκόπιο» το σουγιαδάκι που κρατούσε τη μοιραία βραδιά - Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει μπει ένας Έλληνας, φίλος του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη, που είχε συλληφθεί για τα επεισόδια στον Βόλο και φέρεται τη βραδιά των επεισοδίων έξω από το Opap Arena, να κρατούσε σουγιά.

Ο Έλληνας με τα αρχικά Α.Δ. που συνελήφθη, φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε το Star, να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη τη μοιραία βραδιά, ενώ είχε μαζί του έναν σουγιά. Ο άνδρας αυτός κατέθεσε ήδη ως μάρτυρας στην ανακρίτρια τον περασμένο Αύγουστο, περιγράφοντας καρέ-καρέ τι έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παραδέχθηκε δε, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ότι κρατούσε σουγιά τη στιγμή που έγινε η συμπλοκή με τους Κροάτες.

«Εκείνη τη στιγμή εγώ ταυτόχρονα, ενστικτωδώς, βγάζω από την τσέπη μου ένα μικρό σουγιαδάκι, το οποίο έχω στην κατοχή μου και το οποίο κατασχέθηκε εκείνο το βράδυ και ενώ έτρεχα, το είχα στο δεξί μου χέρι. Ο Μιχάλης βρισκόταν σε απόσταση 4-5 μέτρων από εμένα, τον είχα χάσει από το οπτικό μου πεδίο και όσο έτρεχα με το σουγιαδάκι, δεξιά μου και αριστερά και πίσω μου υπήρχαν Κροάτες. Συναντάω πάλι τον Μιχάλη μετά από δευτερόλεπτα, ενώ έτρεχα και αντιλαμβάνομαι ότι τρέχει και αυτός», φέρεται να κατέθεσε στις αρχές.

H αστυνομία έχει βρει ένα μαχαίρι με το DNA του αδικοχαμένου Μιχάλη. Τώρα θα συγκριθεί με το αταυτοποίητο DNA, που υπάρχει σε αυτό του οπαδού Α.Δ. Ο δικηγόρος του Έλληνα συλληφθέντα μίλησε στο Star και αποκάλυψε, ότι ο εντολέας του είναι κατηγορούμενος για ρίψη μολότοφ και αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στη δολοφονία του Μιχάλη.

Η είδηση για την έρευνα που γίνεται σε σχέση με την υπόθεση Κατσούρη έγινε γνωστή λιγο πριν το απόγευμα και στην οικογένεια του άτυχου Μιχάλη. Η θεία του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και όπως είπε, η μητέρα του είναι ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση: «Πλένει όλη μέρα τα ρούχα του. Το δωματιάκι του το βάψανε. Έχουν βάλει μέσα όλες τις φωτογραφίες του, έχουν βάλει μέσα τα αποκόμματα... Το έχουν κάνει μουσείο το δωμάτιο του Μιχάλη μου... Όλη μέρα λιβανίζει μέσα έξω, έρχονται φίλοι και συζητάνε για τον Μιχάλη».