Θρίλερ στα Γρεβενά: Σε 69χρονο κτηνοτρόφο ανήκει κρανίο που βρέθηκε σε δασική περιοχή

Θρίλερ στα Γρεβενά: Σε 69χρονο κτηνοτρόφο ανήκει κρανίο που βρέθηκε σε δασική περιοχή

«Δεν είμαι δολοφόνος» λέει η ιδιοκτήτρια του ποιμνιοστασίου όπου εργαζόταν ο εξαφανισμένος από τις 11 Ιουλίου άνδρας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την εξαφάνιση 69χρονου κτηνοτρόφου στο Δοτσικό Γρεβενών, με την ιατροδικαστική να επιβεβαιώνει πως το κρανίο που είχε βρεθεί σε δασική περιοχή, ανήκει στον άτυχο κτηνοτρόφο.

Ο 69χρονος είχε εξαφανιστεί στις 11 Ιουλίου 2023 από το ποιμνιοστάσιο που εργαζόταν. Ένα μήνα αργότερα εντοπίστηκαν σε δύσβατη δασική περιοχή σε απόσταση χιλιομέτρων, ένα κρανίο και προσωπικά αντικείμενα του κτηνοτρόφου. Η σύζυγός του μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε καταγγείλει, ότι ο άνδρας της έπεσε θύμα δολοφονίας, ενώ για εγκληματική ενέργεια είχε κάνει λόγο και ο αδερφός του άτυχου κτηνοτρόφου. Όπως έλεγαν, ο 69χρονος δεν είχε κανένα λόγο να πάει μέσα στη νύχτα σε ένα τόσο απομακρυσμένο σημείο. Πόσω μάλλον, όταν συνήθιζε να μην πηγαίνει πουθενά μόνος του.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική για το κρανίο

Νέα στοιχεία για την υπόθεση έφερε σήμερα στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σχετικά με την ιατροδικαστική εξέταση. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Πέσσιος, η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε, πως το κρανίο ανήκει στον 69χρονο κτηνοτρόφο. Περαιτέρω στοιχεία από την εξέταση βιολογικού υλικού αναμένονται πιθανώς εντός της επόμενης εβδομάδας.

Επιπλέον, όπως τόνισε ο κ. Πέσσιος, το επόμενο διάστημα αναμένονται και οι εξετάσεις DNA από τα ίχνη αίματος που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της ιδιοκτήτριας του ποιμνιοστασίου, όπου εργαζόταν ο 69χρονος κτηνοτρόφος.

«Δεν είμαι δολοφόνος» λέει η ιδιοκτήτρια του ποιμνιοστασίου

Με παρέμβαση της στην εκπομπή, η ιδιοκτήτρια του ποιμνιοστασίου έδωσε απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, υποστηρίζοντας ότι το αίμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό της, προερχόταν από έναν 52χρονο κτηνοτρόφο αλβανικής καταγωγής, τον οποίο μετέφερε με το όχημά της στο νοσοκομείο, μετά από επίθεση που δέχθηκε ο άνδρας από σκυλιά.

«Τον δάγκωσαν τα σκυλιά. Τον έβαλα στο αμάξι, στο πίσω κάθισμα του τζιπ και τον πήγα στο νοσοκομείο», είπε στην εκπομπή, υποστηρίζοντας πως έχει και χαρτιά που το αποδεικνύουν. Η ίδια είχε δώσει αρχικά μια άλλη εκδοχή για το αίμα που είχε βρεθεί στο τζιπ της. «Στην αρχή φοβήθηκα και είπα ότι είναι δικό μου, γιατί το παιδί (σ.σ. ο Αλβανός κτηνοτρόφος) δεν είχε χαρτιά», είπε στην εκπομπή.

Εξάλλου, διέψευσε ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε το θύμα, ενώ επανέλαβε, πως δεν έχει καμία σχέση με εγκληματικές ενέργειες. «Δεν είμαι δολοφόνος, δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε. Είναι κρίμα από τον Θεό, να με πούνε δολοφόνο. Δε θα τον σκότωνα ποτέ, εγώ τον είχα ανάγκη. Δεν έχω πάει ποτέ στο σημείο, που βρέθηκε νεκρός ο Ρούλης». Σημειώνεται πως, σύμφωνα με όσα μετέφερε στην εκπομπή ο κ. Πέσσιος, η Αστυνομία χθες παρέδωσε τον φάκελο της δικογραφίας στην εισαγγελία Γρεβενών.