Ρούλα Πισπιρίγκου: Αδυνατεί να προσλάβει δικηγόρο υποστήριξης της κατηγορίας ο Μάνος Δασκαλάκης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αδυνατεί να προσλάβει δικηγόρο υποστήριξης της κατηγορίας ο Μάνος Δασκαλάκης

Σύμφωνα με τον συνήγορό του στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, στο δικαστήριο για τη Μαλένα και την Ίριδα θα ζητήσει τον διορισμό δικηγόρου

Λίγες ώρες πριν ανοίξει η αυλαία της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση του θανάτου των δυο μικρότερων κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας, ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, μέσω των συνηγόρων του στην υπόθεση της Τζωρτζίνας κάνει γνωστό, πως αδυνατεί να πληρώσει δικηγόρο για να παραστεί στη νέα δίκη.

«Ο εντολέας μας Εμμ. Δασκαλάκης, όσον αφορά την δίκη που ξεκινάει αύριο (10-11-2023) σχετικά με τους θανάτους των θυγατέρων του Ίριδας και Μαλένας, θα αναγκαστεί να ζητήσει το διορισμό συνηγόρου προς υποστήριξη της κατηγορίας (την οποία ήδη έχει δηλώσει απ’ το στάδιο της ανάκρισης) μέσω της διαδικασίας για παροχή νομικής βοήθειας σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος» σημειώνεται σε ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή των Δ. Γεωργακόπουλου και Δ. Καράμπελα οι οποίοι κάθονται στα έδρανα των συνηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας στην υπόθεση της Τζωρτζίνας η εκδίκαση της οποίας συνεχίζεται αύριο σε διπλανή δικαστική αίθουσα με την νέα δίκη.

Όπως εξηγούν οι δυο συνήγοροι «η λύση αυτή κατέστη μονόδρομος, εξαιτίας του ότι, λόγω της έκθεσής του στην υπόθεση, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει εργασία, γεγονός που τον οδήγησε σε σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες». «Συνεχίζουμε να του παρέχουμε τη στήριξη και τη νομική μας συνδρομή, και φυσικά συνεχίζεται η εκ μέρους μας εκπροσώπησή του στην υποστήριξη κατηγορίας για το θάνατο της Τζωρτζίνας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Μαρία Ζαχαροπούλου