Όλα τα φλας πάνω στη Μόνικα Μπελούτσι – «Έλαμψε» στο κόκκινο χαλί του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Όλα τα φλας πάνω στη Μόνικα Μπελούτσι – «Έλαμψε» στο κόκκινο χαλί του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το «Ολύμπιον»

Απαστράπτουσα και πιο όμορφη από ποτέ, η Μόνικα Μπελούτσι έφτασε στο «Ολύμπιον» και στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η Ιταλίδα star περπάτησε στο κόκκινο χαλί που στήθηκε προς τιμήν της στην είσοδο του Κινηματογράφου.

Δεξιά και αριστερά, εξωτερικά της εισόδου, ήδη από νωρίς, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου που ήθελε να δει από κοντά τη μεγάλη σταρ του κινηματογράφου.

 

Μερικοί από αυτούς κρατούσαν στα χέρια τους φωτογραφίες της αλλά και πόστερ με το όνομα της. Κατά το πέρασμα της, η Μόνικα Μπελούτσι υπέγραψε αυτόγραφα σε μια θαυμάστρια της, η οποία φώναζε συνεχώς το όνομα της.

Η Μόνικα Μπελούτσι, σύμφωνα με το thestival.gr είναι η επίσημη καλεσμένη του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Στις 22:30 παρακολούθησε την ταινία «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα.

 

Το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους, ενώ σήμερα το βράδυ, λίγο πριν τις 20:00, θα της απονεμηθεί ο Χρυσός Αλέξανδρος για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά. Έπειτα, θα προβληθεί η ταινία «Μαλένα», στην οποία πρωταγωνιστεί.