Μαίρη Χρονοπούλου: Ποιους αναφέρει στη διαθήκη της ως κληρονόμους της

Μαίρη Χρονοπούλου: Ποιους αναφέρει στη διαθήκη της ως κληρονόμους της

Σύμφωνα με την συμβολαιογράφο έχει συνταχθεί πριν απο πολλά χρόνια - Τι λέει ο δικηγόρος της ηθοποιού

Τέλος πήρε σήμερα το θρίλερ με την διαθήκη της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Αν και αρχικά είχε τεθεί ζήτημα δύο διαθηκών, η συμβολαιογράφος της Αγγελική Αχειμαστού μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 για να διαλευκάνει το θέμα. Όπως τόνισε, είναι μόνο μία η διαθήκη, η οποία δημοσιεύθηκε το πρωί της Τρίτης και όπως είπε, δεν μπορεί να αναφέρει πολλά, αλλα έχει συνταχθεί πολλά χρόνια πριν. «Πρέπει να περιμένουν όλοι τη δημοσίευση της διαθήκης, όποιος έχει έννομο συμφέρον, σας επαναλαμβάνω, μπορεί να πάρει μετά αντίγραφο», ανέφερε η συμβολαιογράφος.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της ηθοποιού Δημήτρης Χατζημιχάλης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δύο είναι οι δικαιούχοι της αείμνηστης σταρ Μαίρης Χρονοπούλου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μια οικιακή βοηθός που είχε κατά το παρελθόν, ενώ υπάρχουν και ορισμένα αντικείμενα τα οποία θα μοιραστούν σε κάποιους αγαπημένους της φίλους.

«Υπάρχουν δύο κληρονόμοι, το "Χαμόγελο του παιδιού", υπάρχει και η Λαμάρα, μία οικιακή βοηθός που είχε για πολλά χρόνια, δεν την ξέχασε. Αποφάσισε και δώρισε το σπίτι στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια, που είχε αφήσει με τη διαθήκη στη Λαμάρα αρχικά και αυτό στο Χαμόγελο του Παιδιού. Της είχε αφήσει και κάποια χρήματα, τα οποία όμως, πρέπει να δούμε πού βρίσκονται, για να μπορεί να τα πάρει. Αν δεν κάνω λάθος, της άφησε 50.000 ευρώ. Κάποια χρήματα επίσης, τα αφήνει σε κάποιους φίλους. Μη με ρωτήσετε ονόματα» είπε ο κ. Χατζημιχάλης.

«Αυτή η διαθήκη συμπερασματικά, υποθέτω ότι έχει συνταχθεί πριν από το '16, που έγινε το συμβόλαιο μεταβίβασης του σπιτιού. Τώρα αυτό το σπίτι ανήκει στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Τώρα μένουν δύο κοπέλες εκεί, που είναι φοιτήτριες» είπε αρχικά, ωστόσο στη συνέχεια εξήγησε πως και το σπίτι στον Άγιο Νικόλαο τελικά είναι γραμμένο στη Λαμάρα και τα υπόλοιπα θα δοθούν στον οργανισμό.

Παρόλα αυτά, τόνισε πως δεν μπορεί να είναι σίγουρος, μέχρι να έχει όλα τα στοιχεία στα χέρια του, γι' αυτό και δεν μπορεί να απαντήσει, εάν τα πράγματα που υπάρχουν μέσα στα σπίτια της, πηγαίνουν και στους αντίστοιχους κληρονόμους. Μάλιστα, τόνισε πως υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κι άλλη διαθήκη και να μην έχει βρεθεί, η οποία μπορεί να αναιρέσει τις υπόλοιπες. Εξήγησε, πως η ίδια είχε αναφέρει, πως είχε κρύψει μία διαθήκη, αλλά θα πρέπει να διεξαχθεί έρευνα, ενώ εμπόδιο σε αυτό είναι και το θέμα της κλοπής, που έγινε πριν λίγες μέρες.