Δέκα χρόνια και 3 μήνες, με αναστολή, στον παίκτη ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο με ναρκωτικά

Δέκα χρόνια και 3 μήνες, με αναστολή, στον παίκτη ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο με ναρκωτικά

«Έγινα άπληστος με τα λεφτά»

Ελεύθερος έφυγε από το Εφετείο ο πρώην παίκτης ριάλιτι μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 10 ετών και 3 μηνών, με αναστολή, για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτό το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής, μέχρι την έφεση, του 35χρονου, που τον Αύγουστο του 2022 είχε εισβάλλει στο πάρκινγκ του Εφετείου με ένα SUV στο οποίο βρέθηκε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Οι δικαστές αναγνώρισαν στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και του επέβαλαν τους όρους της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

«Ο ιατροδικαστής λέει ότι ενδέχεται να είχε θολώσει. Αλλά είχε συνείδηση του άδικου της πράξης του. Ο ίδιος έλεγε ότι ήθελε να πάει φυλακή…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην πρόταση της η εισαγγελέας της έδρας η οποία ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου σημειώνοντας πως σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας δεν ήταν τοξικοεξαρτημένος.

«Έγινα άπληστος με τα λεφτά»

Ο 35χρονος, ωστόσο, στην απολογία του επέμεινε πως ήταν χρήστης αναφέροντας πως, πλέον, έχει καταφέρει να απεξαρτηθεί ενώ μίλησε για τα «ερωτικά ραντεβού» τα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ευθύνονται για την εξάρτηση και την εμμονή του με τα χρήματα.

«Είμαι καλά. Απεξαρτήθηκα από τις ουσίες» είπε ο κατηγορούμενος ο οποίος ισχυρίστηκε πως ξεκίνησε να κάνει χρήση «για να αντεπεξέλθω στο ερωτικό ραντεβού». «Έπαιρνα για να έχω χαρμάνα. Έφτασα στο τέρμα» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας: «Έγινα άπληστος με τα λεφτά. Ήθελα να γεμίζω τις σακούλες. Είχα όνειρα για το τραγούδι και το ποδόσφαιρο. Όταν μάζευα χρήματα δεν τα έδινα στην οικογένεια… Είχα πάθει εμμονή, ήθελα να μαζεύω».

Όταν ο κατηγορούμενος κλήθηκε να εξηγήσει που βρήκε το 1,5 εκατομμύριο που είχε στο αυτοκίνητο του όταν εισέβαλε στο Εφετείο είπε πως τα χρήματα προέρχονταν από τα ερωτικά ραντεβού που ξεκίνησε να κάνει από το 2012.

«Πώς αφυπνιστήκατε; Πώς είπατε σταματάω;» ήταν η ερώτηση της έδρας με τον 35χρονο να απαντά: «Το 2012 είπα σε ένα τερματοφύλακα την κατάσταση μου την οικονομική. Μου λέει θα σε βοηθήσω εγώ να κάνουμε ερωτικά ραντεβού με άντρες. Εγώ πάγωσα. Δεν το είχα ξανακάνει. Έκανα το πρώτο ραντεβού στου Ζωγράφου και δεν έκανα τίποτα γιατί με είδαν ότι είμαι πρωτάρης».

Πρόεδρος: Μετά πήρατε αέρα;

Μάρτυρας: Μετά ναι. Γνώρισα κι έναν μεγαλύτερης ηλικίας και ήθελε κάτι σαν σχέση. Ε… μετά δεν είχα σταματημό. Το έκανα δέκα χρόνια ασταμάτητα.

Πρόεδρος: Τα χρήματα τι τα κάνατε;

Μάρτυρας: Από ένα σημείο κι έπειτα τα πετούσα. Τα έβαζα σε τσάντες, σε σακούλες, όπου έβρισκα.

Μάλιστα, σε ερώτηση της εισαγγελικής λειτουργού σχετικά με το αστρονομικό ποσό που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει ο κατηγορούμενος ανέφερε: «Δεν ξέρω πως είναι με τις γυναίκες, αλλά με τους ομόφυλους άνδρες επειδή θέλουν εχεμύθεια, είναι και πρόσωπα γνωστά από την τηλεόραση, έχει πολλά χρήματα».